Thessaloniki Azure Open Day 2018| Οι εταιρείες πληροφορικής στην Β.Ελλάδα έδωσαν το παρόν σε μια ημέρα αφιερωμένη στο Cloud!

    Από: Startup Team

Την Τρίτη 27/3/2018 η Microsoft Hellas και η interworks.cloud ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν στους νέους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης μία μέρα γεμάτη τεχνολογία, καινοτομία και εκπλήξεις. Το πρώτο διαδραστικό ολοήμερο Azure Open Day, έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το οποίο και  στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η ημερίδα φιλοξένησε πάνω από 120 επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Στελέχη της interworks.cloud και της Microsoft,  ήταν διαθέσιμα καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στα ειδικά διομορφωμένα Booths  για να δεχθούν ερωτήσεις, να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους την ζωντανή εμπειρία του Azure μέσα από εργαστήρια(Workshops) με Live demonstrations και να συμβουλεύσουν όλους εκείνους που επιθυμούν να μεταφέρουν δεδομένα και υποδομές στο Cloud.

Ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκε το νέο Data Center της interworks.cloud στημένο σε τεχνολογία Azure Pack, οι λύσεις GDPR της interworks.cloud για IT resellers, ένα ενδιαφέρον Case study με χρήση Azure Functions , ένα Real Scenario για χρήση Azure από ISV, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για νέους επιχειρηματίες. Αναλυτικά η agenda: events.interworks.cloud/thessaloniki-azure-open-day/

Καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες μπορούσαν να υποβάλουν ζωντανά τις ερωτήσεις τους μέσω μίας διαδραστικής πλατφόρμας.Οι χρήστες μπορούσαν να καταχωρούν τις απορίες τους online, να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους ερωτήσεις και να βλέπουν ζωντανά τις απαντήσεις. Η ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι διαθέσιμες στο sli.do με τον κωδικό #AzureOpenDay.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο χρήστης ο οποίος καταχώρησε την ερώτηση που έλαβε τις περισσότερες ψήφους κέρδισε ένα gadget τελευταίας γενιάς! Η απονομή του δώρου έγινε παρουσία του κοινού στο τέλος της ομιλίας του Βασίλη Ζωγράφου, CEO της interworks.cloud που μίλησε με απλή γλώσσα για το Cloud Opportunity και το “unbreakable cloud”.

Μετά την ημερίδα, ακολούθησε δεξίωση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με θέα τον θερμαϊκό κόλπο και να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους επαφές. CIOs, IT admins, Developers αλλά και CEOs απόλαυσαν κρύα μπύρα και και συζήτησαν σε φιλικό κλίμα την πρωτοβουλία της εκδήλωσης από την interworks.cloud, μια ημερίδα που έδειξε την δυναμική που έχει ο κλάδος της πληροφορικής στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο μεγάλος όγκος προσέλευσης κοινού και η ανταπόκριση στις εξειδικευμένες ομιλίες έδειξαν για άλλη μία φορά, ότι οι νέοι αγκαλιάζουν τις νέες τεχνολογίες και ότι υπάρχει χώρος για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις οι οποίες θα προσφέρουν ενημέρωση και υποστήριξη για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ενημέρωσης και εκπαίδευσης των νέων, η εταιρεία interworks.cloud παρέχει τακτικά ηλεκτρονικά σεμινάρια τα οποία ανακοινώνονται στην αντίστοιχη σελίδα resellers.interworks.cloud/webinars/ και στα Social media, ενώ είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες της πληροφορικής.

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από την Microsoft ενώ επικοινωνήθηκε με την βοήθεια της Oktabit, Startup.gr, Επιχειρώ, .net Thessaloniki και youthnest.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της interworks.cloud στο ηλεκτρονικό της κατάστημα apps.interworkscloud.com/Home.aspx αλλά και στα Social Media:

www.facebook.com/interworkscloudresellers/?ref=br_rs

www.linkedin.com/company/2337011/

twitter.com/interworkscloud?lang=el

www.instagram.com/interworks.cloud/