«Ζήσε τη χαρά της Επιστήμης»

    Από: Startup Team

Patras Science Festival 2018
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

2 – 6 Μαΐου 2018

Τελευταία Εβδομάδα αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Patras Science Festival!

Το 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival» έρχεται στην Πάτρα από τις 2 έως τις 6 Μαΐου 2018 με θέμα «Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης»! Διαδραστικά workshops, live πειράματα,  επιστημονικό θέατρο, εκθέσεις τέχνης και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, θα μυήσουν, για ακόμη μία χρονιά, το κοινό του Patras Science Festival στην επιστήμη και στις τελευταίες εξελίξεις πάνω σε αυτή. Αν θες να συμμετέχεις και εσύ στο 2o Φεστιβάλ και να επικοινωνήσεις την επιστήμη στο ευρύ κοινό με απλό και εύληπτο τρόπο, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: www.patras-science-festival.gr/news/psf2018-submission/. Μην ξεχνάς ότι η Παρασκευή 6η Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Patras Science Festival!

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού, αλλά και μια καινοτομία στον χώρο της επικοινωνίας της επιστήμης.

Οι δραστηριότητες καλύπτουν τους τομείς:

Φυσική / Χημεία / Βιολογία – Βιοεπιστήμες / Γεωλογία / Μαθηματικά / Επιστήμες Περιβάλλοντος / Αειφόρος Ανάπτυξη / Επιστήμες Υγείας / Διατροφή / Αστρονομία και Διάστημα / Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα / Επιστήμη Υλικών / Ρομποτική / Ψηφιακή Τεχνολογία και Πληροφορική / Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης / Επιστήμη και Τέχνη.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

 

 

Γενικές Πληροφορίες:

Διάρκεια: 2  Μαΐου – 6 Μαΐου

Είσοδος Ελεύθερη

 

Patras Science Festival 2018

www.patras-science.festival.gr