«GR HRM Actual Reality» στο HR Community Conference & Awards 2018

    Από: Startup Team

Τρεις πραγματικοί και ένας εικονικός επιχειρηματίας ήταν οι κεντρικοί ομιλητές στο HR Community Conference & Awards, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Οι κεντρικές ομιλίες με θέμα «Οι ουσιαστικές ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας από την τεχνογνωσία της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού» πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ.:

  • Σκαγιά-Σταματοπούλου Πόπη, Α΄ Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της SKAG (Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ)
  • Χατζάκη Νεκτάριο, CEO στην BIORECYCLING Ltd
  • Κελμάγερ Αθανάσιο, Πρόεδρο της «Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών», Managing Partner, The King of Salix
  • Παπαδόπουλο Γιώργο, Εικονικό Επιχειρηματία στη Future PR Agency

Στο συνέδριο με στόχο την επικαιροποίηση της ζεύξης των σύγχρονων ελληνικών επιχειρηματικών αναγκών με την τεχνογνωσία της διοίκησης ανθρώπινων πόρων συμμετείχαν η κα Παπαλεξανδρή Νάνσυ, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Μπουραντάς Δημήτρης, Καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  ο κ.  Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος στα «Αγρονέα», ο κ. Πάττας Στράτος, Διευθυντής Παρατηρητηρίου, Skywalker.gr, ο κ. Ταπεινός Γρηγόρης, Senior Partner της Key Consultants, η κα Νικολαΐδου Ειρήνη, ICF Greece President, HRM & Communication Advisor, Certified mBIT Personal & Executive Coach, Mentor, Trainer, Facilitator, η κα Μπουζούκη Βίκυ, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών στον όμιλο εταιριών ΑΝΤΕΝΝΑ, ο κ. Πρατσίδης Νίκος, Senior HR Professional and Managing Principal at Peopleatwork-hellas, ο κ. Τζιλιβάκης Γιώργος, Management Consultant στην εταιρία Better Future, και ο κ. Πετράκης Παναγιώτης, Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

 

Στους κόμβους εμπειρίας του HR Community Conference οι σύνεδροι επεξεργάστηκαν πληροφορίες και τοποθετήσεις των ομιλητών και βάσει αυτών δημιούργησαν το προφίλ του εικονικού ομιλητή-επιχειρηματία και του ιδανικού στελέχους διοίκησης ανθρώπινων πόρων που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής του.

 

Το Skywalker.gr διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά το HR Community Conference & Awards με τον τίτλο «GR HRM Actual Reality» στο πλαίσιο των δράσεων της HR Community.