Envolve Award Greece: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 31 Μαΐου πλησιάζει!

    Από: Startup Team

Περισσότεροι από 10 νικητές θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας) συνεχίζεται, με λιγότερο από 10 ημέρες να απομένουν έως την καταληκτική ημερομηνία. Νέοι αλλά και έμπειροι επιχειρηματίες μπορούν να υποβάλουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στην ιστοσελίδα του οργανισμού (envolveglobal.org/el/envolve-awards/envolve-greece/) έως τις 14:00 ώρα Ελλάδας της 31ης Μαΐου 2018. Οι νικητές θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης και καθοδήγησης, όπως επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου του Envolve.

Έως σήμερα, το φετινό Envolve Award Greece έχει λάβει εκατοντάδες επιχειρηματικές ιδέες υψηλής ποιότητας, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας είναι ενεργό και αναπτύσσεται. Όλες οι καταχωρημένες αιτήσεις θα εξεταστούν επιμελώς από την ομάδα αξιολόγησης του Envolve και από το πάνελ κριτών του Βραβείου. Στο περσινό Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αναδείχθηκαν 5 Νικητές. To Envolve έχει δηλώσει ότι ο φετινός αριθμός νικητών που θα αναδειχθούν θα είναι υπερδιπλάσιος.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας, «Envolve on the Go», η ομάδα του Envolve επισκέφθηκε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Στις πόλεις αυτές συνάντησε εκατοντάδες φιλόδοξους επιχειρηματίες, οι οποίοι πληροφορήθηκαν για τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ ενημερώθηκαν και σχετικά με τους πόρους και την υποστήριξη που προσφέρει το Envolve.

Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2018 και οι νικητές θα ανακοινωθούν το Νοέμβριο.

Το Envolve προσφέρει πρόσβαση σε πόρους σε επιχειρηματίες παγκοσμίως, μέσω της νέας ιστοσελίδας του, www.EnvolveGlobal.org. Ο οργανισμός παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία και πόρους που βοηθούν νέες επιχειρήσεις στα πρώτα τους βήματα.