Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Customer Service: Συχνές ερωτήσεις πελατών και τι σημαίνουν

Customer Service: Συχνές ερωτήσεις πελατών και τι σημαίνουν
Ημερομηνία: 12/06     Εμφανίσεις: 318
από: DevelopGreece DevelopGreece όλες οι αναρτήσεις του/της DevelopGreece DevelopGreece

Η DevelopGreece είναι μία νεοφυής εταιρεία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όραμα, ενθουσιασμό και καινοτόμες ιδέες. Kαθιερώθηκε χάρη στην εξειδίκευσή της στο Strategic Web Design, δίνοντας έμφαση στη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών τόσο των πελατών της, όσο και των τελικών χρηστών του διαδικτύου. Η DevelopGreece εφαρμόζει αποτελε...

Το Customer Service μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο χρήσιμο από όσο πιστεύετε! Με μία πρώτη ματιά, αντιμετωπίζουμε τo Customer Service σαν έναν τρόπο να μας εξηγήσουν οι ίδιοι οι πελάτες τα αιτήματά τους: τι αλλαγές επιθυμούν, ποιες πληροφορίες χρειάζονται, τι απορίες έχουν σχετικά με την επιχείρησή μας. Έπειτα όμως από μία πιο εστιασμένη προσέγγιση στις ερωτήσεις τους, θα διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να αποκομίσουμε επιπλέον πληροφορίες, που αποδεικνύονται απαραίτητες στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Στο σημερινό άρθρο, επιχειρούμε να ταξινομήσουμε τα αιτήματα των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας σε 4 βασικές κατηγορίες, ώστε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που ζητά κάθε φορά o πελάτης με τις ερωτήσεις του.

Οι πολύτιμες πληροφορίες πίσω από το Customer Service

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι πληροφορίες μπορείτε να συγκεντρώσετε από το Customer Service; Όπως περιγράψαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, ο σύγχρονος καταναλωτής αποτελεί έναν νέο τύπο καταναλωτή, τον Empowered Customer. Αυτός ο τύπος καταναλωτή φέρνει μαζί νέες απαιτήσεις, εκφράζοντάς τες σε μορφή ερωτήσεων, που είναι κρίσιμο αποκρυπτογραφήσετε!

Διαβάζοντας κάτω από τις ερωτήσεις των πελατών, μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν λάθη και ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα, ώστε να τελειοποιήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η εξυπηρέτηση πελατών δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό: για να καλύψει αυτές τις ελλείψεις. Αυτό σημαίνει ότι όσα περισσότερα αιτήματα δέχεστε καθημερινά σχετικά με τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας, τόσα περισσότερα κενά υπάρχουν στο brand σας που πρέπει να καλυφθούν.

Συχνές Ερωτήσεις Πελατών

«The Best Customer Service is No Service»

…ή αλλιώς η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι όταν οι πελάτες σας δεν χρειάζονται εξυπηρέτηση!

Ένα site που διαθέτει άριστο σχεδιασμό, ποιοτικό περιεχόμενο και φιλικό UX Design έχει υψηλό conversion rate, δηλαδή οι επισκέπτες του οδηγούνται στην επιθυμητή ενέργεια χωρίς να χρειάζονται εξωτερική καθοδήγηση από κάποιον εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στη Develop Greece ακολουθούν ακριβώς αυτόν τον κανόνα της εξυπηρέτησης, με άλλα λόγια ξεναγούν από μόνα τους τον επισκέπτη προσφέροντάς του μία ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Διαβάστε επίσης: Προβλέψεις για τα UX Trends του 2018

Συμπέρασμα

Μην αντιλαμβάνεστε το Customer Service σαν μία εξωτερική υπηρεσία. Αντίθετα, θα πρέπει να υιοθετείτε τη φιλοσοφία της εξυπηρέτησης σε κάθε λειτουργία που ενσωματώνετε στο site σας. Αν λοιπόν το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες σας είναι απόλυτα βελτιστοποιημένες, ο μόνος λόγος για να επικοινωνήσει κάποιος πελάτης μαζί σας είναι η πραγματοποίηση αγοράς!Hailie Sensor - A Quantified Health Tracker/Device for Asthmatics

Breathe easy, live free
17-08-2018 - 21:58
δείτε περισσότερα

The PuppComm

Always know your dog is safe everywhere
17-08-2018 - 18:04
δείτε περισσότερα

Bitcoin ETF Alerts

Get alerted 🚨the minute a Bitcoin ETF is approved or denied
17-08-2018 - 17:51
δείτε περισσότερα

Baker

Create, provision & share your dev environment in minutes.
17-08-2018 - 15:24
δείτε περισσότερα

handl

Analyze website privacy policies as you browse
17-08-2018 - 15:12
δείτε περισσότερα

Propose Man

Alexa Skill for marriage proposal
17-08-2018 - 13:28
δείτε περισσότερα

Lofree Digit Calculator

A Retro Yet Mechanical Calculator.
17-08-2018 - 11:54
δείτε περισσότερα

SANDMARC Telephoto Lens

2x Zoom Lens for iPhone 📱📷
17-08-2018 - 11:43
δείτε περισσότερα

Mupixa

Mockup analytics. Understand your future clients today!
17-08-2018 - 10:37
δείτε περισσότερα

Firewalla Blue

Cybersecurity For Home & Business
17-08-2018 - 10:02
δείτε περισσότερα