PRAKSIS Business Coaching Center | Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Από σήμερα και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 το πρόγραμμα Business Coaching Center που υλοποιεί η PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν έχετε μία ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε βιώσιμη επιχείρηση, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπως κοστολόγηση ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS Business Coaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.


Γιατί να επιλέξετε το PRAKSIS Business Coaching Center

¾      Γιατί θέλετε να είστε σωστά προετοιμασμένοι όταν θα ξεκινήσετε την επιχείρησή σας

¾      Γιατί θέλετε να μειώσετε την πιθανότητα λάθους, να μειώσετε το κόστος σε χρόνο και χρήμα.

¾      Γιατί δέχεται επιχειρήσεις από όλους  τους κλάδους, με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής ιδέας.

¾      Γιατί είναι ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

¾      Γιατί δεν προσφέρει φασόν business plan, αλλά εξατομικευμένη καθοδήγηση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία.

¾      Γιατί στην εκπαιδευτική διαδικασία συμμετέχουν διακεκριμένοι φορείς όπως Deloitte, Oriflame, Hellenic American College, ΚΕΜΕΛ, The People’s Trust μεταξύ άλλων.

¾      Γιατί εστιάζει στο coaching και στην ενίσχυση των προσωπικών δεξιοτήτων.

¾      Γιατί έχει μετρήσιμα αποτελέσματα: Μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας δημιουργήθηκαν 60 επιχειρήσεις και 104 νέες θέσεις εργασίας.

¾      Γιατί είναι απολύτως δωρεάν.

 

Πώς λειτουργεί

Αρχικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα praksis.gr/bcc και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής. Εάν η ιδέα σας προκριθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων, τότε θα ξεκινήσει για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα, που θα διαρκέσει 4 μήνες. Πρώτη στάση είναι το Bootcamp Επιχειρηματικότητας, που θα υλοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Ακολουθούν εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους επιχειρηματικούς συμβούλους και τους coach του προγράμματος, με τους οποίους θα δουλεύετε στο δικό σας επιχειρηματικό project και με βάση τον στόχο που έχετε συμφωνήσει από κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο praksis.gr/bcc ή καλώντας στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μετά την 9/9/2018 δεν θα γίνονται δεκτές.