Η πρωτοπόρος εταιρεία παροχής έτοιμων χώρων εργασίας SPACES ανοίγει γραφεία στην Αθήνα.

    Από: Startup Team

Η Spaces ξεκίνησε από την Ολλανδία, είναι πρωτοπόρος στα μοντέρνα σχεδιασμένα co-working spaces και έχει παρουσία στις περισσότερες μεγάλες πρωτεύουσες σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Ολλανδική εταιρεία SPACES η οποία παρέχει μοντέρνα σχεδιασμένους co-working spaces ανοίγει δύο επιχειρηματικά κέντρα στην Αθήνα. Το πρώτο στην Ερμού και το δεύτερο στο Μαρούσι

Πρόκειται για μια ψήφο εμπιστοσύνης στην δυναμική της πρωτεύουσας και την ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τα Spaces παρέχουν  το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για δυναμικές και φιλόδοξες εταιρείες οι οποίες πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν οι συνέργειες και ξέρουν πως οι νέες ιδέες αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα σε ευχάριστους χώρους.

Αν και μόλις ετοιμάστηκαν τα δύο πρώτα κέντρα η εταιρεία ετοιμάζεται να ανοίξει και τρίτο στο κέντρο της Αθήνας ενώ υπάρχουν σχέδια για περεταίρω επέκταση η οποία θα συμπληρώσει τα 92 κέντρα σε 25 χώρες.

Η Γενική Διευθύντρια των Spaces για την Ελλάδα δήλωσε « Ζούμε μια επανάσταση σε σχέση με το πώς και που δουλεύουμε και σε ολόκληρο τον κόσμο οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από χώρους που ευνοούν την συνεργασία και εμπνέουν. Τόσο το σημείο Αγίου Κωνσταντίνου και Κηφισίας στο Μαρούσι όσο και η Ερμού είναι σημεία που σφύζουν από ζωή και ξεχειλίζουν από ενέργειας. Εκφράζουν αυτόν τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που ευνοεί την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών»

Το κτίριο στην Ερμού 56 είναι ένα κτίριο 1.300 τ.μ στο κέντρο της πόλης το οποίο έχει χώρους συνάντησης, δωμάτια συνεργασίας, ειδικούς χώρους για προσωπικά τηλεφωνία και 270 θέσεις εργασίας ενώ την εσωτερική διαρρύθμιση  την έχει επιμεληθεί εδική ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών από την Ολλανδία.

Το δεύτερο κτίριο στο Μαρούσι εκτείνεται σε περίπου 1.700 τ.μ. τα οποία βρίσκονται στο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής Green Plaza , Αγ. Κωνσταντίνου και Κηφισίας στο Μαρούσι. Εδώ προσφέρονται 430 τ.μ κοινόχρηστών χώρων τα οποία έχουν διαμορφωθεί και σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να ευνοείται η συνεργασία, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα.

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου τα Spaces διοργανώνουν ένα after work πάρτι γνωριμίας με τον νέο τρόπο να δουλεύει κανείς στο Μαρούσι. Από τις 19:30 και μετά στην Αγίου Κωνσταντίνου και Κηφισίας στο Μαρούσι θα ξεκινήσει ένα πάρτι με πολύ μουσική, ποτό και φαγητό από τον Βασίλη Καλλίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επίσκεψη στο χώρο και συνεντεύξεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το 210-7289000 , www.spacesworks.com