Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη στο Startup.gr: Νάνος Βασίλειος - mobilesmarket.gr!

Συνέντευξη στο Startup.gr: Νάνος Βασίλειος -  mobilesmarket.gr!
Ημερομηνία: 13/07     Εμφανίσεις: 1110

Το mobilesmarket.gr είναι η πρώτη και μοναδική πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών αποκλειστικά για mobile συσκευές (smartphones, tablets & smartwatches) από καταστήματα & ιδιώτες.
Ο κάθε ιδιώτης μπορεί να δημοσιεύσει την μεταχειρισμένη συσκευή του που δεν χρειάζεται πλέον ή να αναζητήσει το επόμενο smartphone, tablet, smartwatch που θα αγοράσει, από άλλον ιδιώτη ή κατάστημα.
Από την άλλη πλευρά όσοι επιχειρηματίες διατηρούν καταστήματα με mobile συσκευές , (φυσικά ή ηλεκτρονικά) έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν το προφίλ του καταστήματός τους στο site μας και να δημοσιεύσουν τα προς πώληση προιόντα τους, απευθυνόμενοι σε ένα πλήρως στοχευμένο κοινό.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μόνος/η σου?

Στην εποχή της λιτότητας και με τις τιμές των high end συσκευών να έχουν φτάσει στα ύψη , η αγοραπωλησία μεταχειρισμένων smartphones , tablets και smartwatches γίνεται όλο και εντονότερη. Συνήθως επιτυγχάνεται μέσα από διάφορες σελίδες που έχουν δημιουργηθεί στα social media οι οποίες είναι αμφιβόλου ποιότητας και συνήθως το response που έχουν προς τον χρήστη είναι από κακό έως ανύπαρκτο.
Οι πωλητές που δραστηριοποιούνται εκεί, δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη καθώς δεν υπάρχει σχετικό φιλτράρισμα με αποτέλεσμα πολλοί επίδοξοι αγοραστές να πέφτουν θύματα απάτης.
Αφουγκραζόμενοι το κενό που υπάρχει στο διαδίκτυο όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων συσκευών, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα είδη, θέλοντας να προσφέρουμε μια νότα εμπιστοσύνης σε αυτό το ήδη πολύ δύσκολο κομμάτι της αγοραπωλησίας μεταχειρισμένης συσκευής. Οι πωλητές που εγγράφονται στο site μας, συμφωνούν με τους άρτια μελετημένους όρους χρήσης μας, οι αγγελίες φιλτράρονται και ελαχιστοποιούμε στο μέγιστο δυνατό την περίπτωση απάτης.
Η εμπειρία περιήγησης προσπαθούμε να είναι η καλύτερη συνρατή για τον χρήστη, με τις αγγελίες ταξινομημένες ανά μάρκα, τιμή , τοποθεσία και η επικοινωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή γίνεται μέσω προσωπικού μηνύματος στο mail.

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και καταστήματα. Τα οφέλη πολλά και για τις δύο κατηγορίες.
Όσον αφορά τους ιδιώτες τους δίνουμε την δυνατότητα να πουλησούν την παλιά τους συσκεύη σε έναν χώρο προσεγμένο εκτός κοινωνικών δικτύων εύκολα και γρήγορα καθώς χρειάζεται μόλις 2 λεπτά για την καταχώρηση της αγγελίας τους.
Οι επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το προφιλ-κατάστημά τους, σε έναν χώρο που το κοινό που τον επισκέπτεται είναι εξαιρετικά στοχευμένο , καθώς αναζητά αποκλειστικά τα προιόντα που εμπορεύονται. Μπορούν να διευρύνουν τις πωλήσεις τους και εκτός των συνόρων του φυσικού τους καταστήματος απευθυνόμενοι έτσι σε μεγαλύτερο κοινό υποψηφίων πελατών.

Τι δυσκολίες συνάντησες και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις

Οι δυσκολίες πολλές και αφορούν κυρίως την έλλειψη χρόνου και μεγάλου κεφαλαίου επένδυσης. Παρόλαυτά η αγάπη και το μεράκι που με διακατέχει γι'αυτό που κάνω με ωθούν στο να συνεχίσω να εργάζομαι αδιάκοπα.

Τι συμβουλές δίνεις στους νέους επιχειρήματίες out there

Να βάζουν εφικτούς στόχους και να έχουν υπομονή και επιμονή.

Βρείτε τους:

Website:
https://mobilesmarket.gr


Facebook Page:
https://www.facebook.com/mobilesmarket.gr/
Shoe Leather

Connects publications to writers in towns they want to cover
13-11-2018 - 20:19
δείτε περισσότερα

Radivision

”ESPN for Entrepreneurship” Platform
13-11-2018 - 19:58
δείτε περισσότερα

TriviaMob

Just a dope live game show
13-11-2018 - 18:55
δείτε περισσότερα

Quartz Membership

A new community-driven news platform and membership product
13-11-2018 - 18:38
δείτε περισσότερα

Bon Temps

Organic teas, no artificial flavors or bleaches
13-11-2018 - 17:20
δείτε περισσότερα

Hear Me Out!

Improve your city by sharing, discussing the ideas in public
13-11-2018 - 16:57
δείτε περισσότερα

The Freelancer Toolkit

Collection of tools and services for freelancers
13-11-2018 - 15:15
δείτε περισσότερα

Channels

Send money like text messages in a new multi-currency wallet
13-11-2018 - 15:11
δείτε περισσότερα

Coin2shop

Buy on Ebay and Amazon with crypto-currency 💰
13-11-2018 - 14:55
δείτε περισσότερα

Rendez

Make appointments in a snap 📅🤙
13-11-2018 - 14:53
δείτε περισσότερα