Το Facebook προσφέρει δωρεά 100.000 δολαρίων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

ε μια προσπάθεια ενίσχυσης αυτών των προσπαθειών, το Facebook προσφέρει δωρεά 100.000 δολαρίων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που διευθύνει τις ενέργειες αντιμετώπισης για τις κοινότητες που επηρεάζονται από τις πυρκαγιές.

Επίσης, το Facebook μέσω ξεχωριστής πρωτοβουλίας συγκεντρώνει τις δωρεές προς την GlobalGiving ύψους έως 100.000 δολαρίων για την υποστήριξη τοπικών προσπαθειών ανακούφισης στην Ελλάδα. Όλα τα είδη δωρεών πραγματοποιούνται μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη κρίση στην Ελλάδα The Wildfire in Penteli Attica ή απευθείας μέσα από το Donate Button στην κορυφή των Τελευταίων Ενημερώσεων (Newsfeed).

Η ομάδα του Facebook κατασκεύασε εργαλεία, όπως το Crisis Donate button και το Community Help στο Facebook για να βοηθήσει τους ανθρώπους παντού να επικοινωνήσουν και να επιτύχουν τα πράγματα που δεν θα μπορούσαν μόνοι τους. Από την αρχή της κρίσης, έχουν παρατηρηθεί περισσότεροι από 700 άνθρωποι να προσφέρουν δωρεές για να βοηθήσουν στην ανακούφιση και ανάκαμψη των πληγέντων και έχουν ανεβεί Αναρτήσεις για Community Help με ανθρώπους που προσφέρουν και ζητούν εθελοντική εργασία, μεταφορά, στέγη και φαγητό.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr