Η νεανική επιχειρηματικότητα γιόρτασε στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου!

    Από: Startup Team

Το Open Coffee Heraklion, μας αποχαιρέτησε με ένα καλοκαιρινό event στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο Φθινόπωρο, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας.

Έξι Open Coffee events έχουν διοργανωθεί μέχρι τώρα στο Ηράκλειο και σίγουρα ακολουθούν κι άλλα! Μέχρι όμως τα επόμενα, η πιο ενεργή κοινότητα του Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα, να διαδράσει, να μιλήσει για ότι έχει παρακολουθήσει στα Open Coffee events,  αλλά και να έχει τα ερεθίσματα να συνεργαστεί και να σχεδιάσει τα επόμενά της επιχειρηματικά –και όχι μόνο- βήματα σε μια χαλαρή, καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης .

Ο ρυθμός της μουσικής από τον DJ Κωνσταντίνου Μαυροφοράκη, η μαγευτική φωνή του Sneaky Blackbird, η γνωστή «αλεπού» που κυκλοφορούσε αναμεσά μας και μας δρόσιζε, ο Μηλοκλέφτης (fb.com/Milokleftis) και τα λαχταριστά βουτήματα του φούρνου Σταματάκη (fb.com/stamatakis.bakery) που μας έδωσαν ενέργεια για όλο το βράδυ, ήταν λίγες μόνο από τις εκπλήξεις που απήλαυσαν οι συμμετέχοντες, φίλοι πια του Open Coffee Heraklion!

Τα events του Open Coffee Heraklion έχουν πλέον καθιερωθεί σαν σημεία συνάντησης για όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, και για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς του επιχειρείν και της τεχνολογίας.
Σε κάθε συνάντηση οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από καταξιωμένους ομιλητές, ιστορίες και πετυχημένα παραδείγματα επιχειρήσεων της Κρήτης και όχι μόνο, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε γνώση και πληροφόρηση απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, των start-ups και της τεχνολογίας αλλά  και έμπνευση και κινητοποίηση. Κατά το networking που ακολουθεί, σκοπός είναι η γνωριμία με ανθρώπους από αυτούς τους χώρους, η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων καθώς και η ανάπτυξη συνεργασιών.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion και τις δράσεις που θα (ξανά)ξεκινήσουν σε λίγους μήνες: