Πρόγραμμα «ENTREPRENEURSHIP FOR KIDS» από την Growth Mindset

    Από: Startup Team

Αν ήξερες ότι το λάθος δεν «κοστίζει» τόσο όσο νομίζεις, πόσα λάθη θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κάνει προκειμένου να επιτύχει το στόχο του; Πιθανότατα, η απάντηση είναι πολλά…

Βασιζόμενοι σε αυτή τη φιλοσοφία, στην ομάδα του «Growth Mindset» στοχεύουμε στην παροχή του κατάλληλου κινήτρου προκειμένου να αναπτυχθεί ένας ευέλικτος τρόπος σκέψης μέσα από τον κύκλο του λάθους, της ανατροφοδότησης και της δημιουργικότητας.

Η πρακτική εφαρμογή αυτής της ιδέας πραγματοποιείται στα πλαίσια του οκτάμηνου προγράμματος «Entrepreneurship for Kids» το οποίο διαρθρώνεται μέσα από τρεις βασικούς άξονες. Αρχικά, μέσω του «Design Thinking» τα παιδιά είναι σε θέση να αναπτύξουν κριτική σκέψη, επιχειρηματολογία, και τον κατάλληλο συλλογισμό για την εύρεση εναλλακτικής λύσης. Στη συνέχεια, στα πλαίσια του «Project Management» έρχονται σε επαφή με τους βασικούς πυλώνες επιχειρηματικότητας μέσα από ένα συνεχές παιχνίδι μυστηρίου. Τέλος, στο «Product Development» πραγματοποιείται η εφαρμογή όλων των προηγούμενων γνώσεων με την κατασκευή ενός πραγματικού επιχειρηματικού προϊόντος στα πλαίσια προσωμοιωτικού περιβάλλοντος εργασίας.

Το οκτάμηνο πρόγραμμα «Entrepreneurship for Kids» απευθύνεται σε παιδιά 8 έως 15 ετών, τα οποία θα ξεκινήσουν ένα διαστημικό ταξίδι στο χώρο της επιχειρηματικότητας και θα έρθουν αντιμέτωποι πολλές αποστολές.

Αν θες να ζήσεις την εμπειρία… Κλείσε θέση, τώρα!

Παροχή εξειδικευμένων workshops

Πρόγραμμα «ENTREPRENEURSHIP FOR KIDS» από την Growth Mindset

Τέλος η ομάδα του «Growth Mindset» παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα workshops σε εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς φορείς, εταιρείες και ιδιώτες με στόχο να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας και των soft skills που έχουν σαν βάση την αναζήτηση της καταλληλότερης λύσης με βιωματικό τρόπο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.growthmindset.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@growthmindset.gr και στα τηλέφωνα 6949926826/ 6982371993 .

 

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και στο LinkedIn 😉