3ωρο crash-course για το Growth Hacking Marketing!

    Από: Startup Team

Πώς θα πας τα marketing skills σου πολλά βήματα μπροστά!

Αθήνα, Πέμπτη 6/9, 18.30-21.30

Θεσσαλονίκη, 11/9, 18.30-21.30

στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Το Growth Hacking Marketing εφαρμόζεται από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox). Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του στρατηγικού μάρκετινγκ, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων με χρήση της τεχνολογίας. Στοχεύει σε γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και και μετρήσιμα αποτελέσματα – στοχεύει στο growth.

Στις 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, η GrowthRocks και η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν:

  • Τι είναι το Growth Hacking και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Airbnb, Uber, Dropbox κ.α.
  • Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για startuppers
  • Γιατί οι επαγγελματίες με το συγκεκριμένο mindset και γνώσεις είναι σήμερα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας (εντός και εκτός Ελλάδος)
  • Παραδείγματα με case studies: πώς με ένα post στο LinkedIn πήραμε 100,000 views, πώς μπορείς να πάρεις εκατοντάδες signups και πωλήσεις μέσα από engineering as marketing και sideprojects
  • Την εμπειρία μας και τις επιτυχίες των 60+ Growth Hackers που έχουν ήδη αποφοιτήσει από την Growth Hacking Academy της Αθήνας.

Παρουσιάζουν…

3ωρο crash-course για το Growth Hacking Marketing!

Παρουσιάζουν ο Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και της Viral-Loops και ο Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops.

Σε ενδιαφέρει αν είσαι: επιχειρηματίας ή digital marketer με εμπειρία σε ψηφιακό marketing, πληροφορικάριος, developer που θέλεις να ασχοληθείς με το ψηφιακό marketing, απόφοιτος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, startupper που θέλεις να πάς γρήγορα την ιδέα σου μπροστά.

H συμμετοχή είναι δωρεάν με υποχρεωτική (online) προεγγραφή

Κάνε κράτηση εδώ για το event της Αθήνας.
Κάνε κράτηση εδώ για το event της Θεσσαλονίκης

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 210-3680911, 210-3680907, ή στείλε email στο training@hau.gr