Το The People’s Trust και στη Θεσσαλονίκη | Μικροχρηματοδότηση Επιχειρήσεων

    Από: Startup Team

Πρόσβαση σε μικροχρηματοδότηση για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις όλων των κλάδων

Μικροχρηματοδότηση μέχρι €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης θα παρέχει ο μη – κερδοσκοπικός οργανισμός The Peoples Trust σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Μετά από δύο χρόνια πετυχημένου έργου στο Νομό Αττικής, ο οργανισμός επεκτείνει τις δράσεις του και στη Θεσσαλονίκη με νέο γραφείο και στόχο να παρέχει  σε επιχειρηματίες που δεν έχουν πρόσβαση σε άλλες πηγές χρηματοδότησης τη δυνατότητα να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες σε εξοπλισμό και υπηρεσίες προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Το The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη – κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους επιχειρηματίες τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Από τον Μάιο του 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, ο οργανισμός έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 150 νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει πάνω από 260 νέες θέσεις εργασίας.

Η οικονομική αρωγή που παρέχει το The People’s Trust δεν περιλαμβάνει περιορισμούς στον κλάδο που δραστηριοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι, ούτε και στην ηλικία τους (αρκεί να έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη). Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος. Επιδίωξη του οργανισμού είναι να στηρίξει την εδραίωση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών από ανθρώπους που έχουν βρεθεί εκτός αγοράς εργασίας, από άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους θέση εργασίας, από υφιστάμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο απαιτούμενο κεφάλαιο. Εκτός από τη χρηματοδότηση, ο οργανισμός προσφέρει και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες, εκπαίδευση και κατάρτιση, δικτύωση με επιχειρηματικούς φορείς, business coaching κ.α.

Το The People’s Trust δέχεται αιτήσεις για χρηματοδότηση όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα κριτήρια και τη διαδικασία χρηματοδότησης και να συμπληρώσουν την online αίτηση εδώ: www.thepeoplestrust.org/aitisi

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The People’s Trust μπορείτε να επισκεφθείτε το www.thepeoplestrust.org