Χρηματοδότηση 13 εκατομμυρίων ευρώ για την startup Beekeeper

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Ο όμιλος Edenred, μέσω της δομής των venture capital, Edenred Capital Partners, λαμβάνει μέρος στο γύρο χρηματοδότησης για την υποστήριξη της startup Beekeeper με έδρα την Ελβετία, που εξειδικεύεται στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και την επικοινωνία με τους «κινητούς» εργαζόμενους (όσους δεν εργάζονται από το γραφείο). Στόχος της συγκεκριμένης επένδυσης είναι να βοηθήσει την Bekeeper να αναπτυχθεί διεθνώς, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική.

Η Beekeeper παρέχει μία εφαρμογή που επιτρέπει στα τμήματα HR να προσφέρουν μία απρόσκοπτη και ενοποιημένη εμπειρία στο προσωπικό τους που δεν εργάζεται από το γραφείο. Ειδικότερα, η εφαρμογή επιτρέπει στους εργαζόμενους να ανταλλάσσουν όλους τους τύπους αρχείων, να προγραμματίζουν τα meeting τους, τις άδειες, το πρόγραμμα εργασίας τους, ή να λαμβάνουν και να αρχειοθετούν τα δελτία πληρωμής τους, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζονται emails ή εταιρικές συσκευές. Όλα είναι προσβάσιμα εξ αποστάσεως και χωρίς υπολογιστή, μέσω ενός απλού και διαισθητικού mobile interface. Αρκετοί όμιλοι όπως η Domino’s Pizza, το αεροδρόμιο Heathrow και η Mandarin Oriental χρησιμοποιούν ήδη τις λύσεις Beekeeper σε περισσότερες από 130 χώρες.

Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Beekeeper, η Edenred Capital Partners συνεχίζει να στηρίζει την αναζήτηση αποτελεσματικότητας στον επαγγελματικό κόσμο. Αντιμέτωπη με τις προκλήσεις που θέτουν οι νέες μορφές εργασίας, πέρα από την αμειβόμενη απασχόληση, αυτή η επένδυση θα επιτρέψει στην Edenred να επεκτείνει την εξειδίκευσή της στην επικοινωνία μεταξύ εταιριών, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων.

Η Edenred Capital Partners ιδρύθηκε το 2012 και υποστηρίζει καινοτόμες εταιρίες με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης, που δραστηριοποιούνται σε τομείς που σχετίζονται με τις δράσεις του ομίλου. Στόχος είναι να εμπλουτιστεί το οικοσύστημα της Edenred, ξεκινώντας ταυτόχρονα σημαντικές συνεργασίες με τις εν λόγω εταιρίες. Ο όμιλος Venture Capital συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη των εταιριών: Andjaro, LCCC (La Compagnie des Cartes Carburant), ProwebCE και Zenchef στη Γαλλία, Beamery στο Ηνωμένο Βασίλειο και Candex στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την Beekeper σε αυτή τη νέα φάση της ανάπτυξής της. Αυτή η νέα μας επένδυση αποδεικνύει την προθυμία μας να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή τεχνολογία βελτιώνει την επικοινωνία σε έναν όλο και περισσότερο «κινούμενο» κόσμο εργασίας», δήλωσε ο Philippe Dufour, Executive Vice President, Alternative Investments της Edenred.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr