Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα ομιλητή του TEDxPatras 2018

    Από: Startup Team

Είναι ο Sebastien Gendry και θα μιλήσει για την αξία του γέλιου

Ποια είναι η αξία του γέλιου; Ο Sebastien Gendry έρχεται στη σκηνή του TEDxPatras2018 και μοιράζεται μαζί μας τη δική του ιστορία. Μας αφηγείται τον τρόπο με τον οποίο το άγχος έφερε τη ζωή του σχεδόν στο χείλος της καταστροφής και πώς το Γέλιο του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, οδηγώντας τον σε μια εντυπωσιακή μεταβολή.

Ο Sebastien μας μιλά για την αξία που από επιτυχημένο αλλά δυστυχισμένο επιχειρηματία αντιμέτωπο με το χάος των 120 ωρών εβδομαδιαίας εργασίας τον “μεταμόρφωσε” στον πολυταξιδεμένο, ερωτευμένο με τη ζωή επιχειρηματία του Γέλιου, αφοσιωμένο στη διάδοση του μηνύματος για την ελπίδα και τη θεραπευτική δύναμη που αυτό χαρίζει.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή: Αμερικανός, γεννημένος στη Γαλλία, ο Sebastien Gendry είναι επαγγελματίας ομιλητής, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδικός στο “Γέλιο για την ευεξία και την ευημερία”. Συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση της “Θεραπείας του Γέλιου” στη Βόρεια Αμερική, τη Ρωσία και σε άλλες χώρες. Κάθε χρόνο και για πάνω από μια δεκαετία, ο Sebastien ταξιδεύει μεταξύ τριών ή τεσσάρων ηπείρων προκειμένου να προσφέρει ποικιλία  προγραμμάτων Γέλιου στο ενδιαφερόμενο κοινό.

 

Πρόκειται για τον δημιουργό της μεθόδου “Ευεξία μέσα από το Γέλιο” (“Laughter Wellness method”), μιας ολιστικής προσέγγισης ευεξίας που αποσκοπεί στη βελτίωση της υγείας και ποιότητας της ανθρώπινης ζωής. Ο “επιχειρηματίας του Γέλιου” μετρά σημαντικό αριθμό εμφανίσεων σε αμερικανικά και άλλα ξένα Μ.Μ.Ε., συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών the Oprah Winfrey Show, 60 minutes και Good MorningAmerica του ABC.

 

Ο SebastienGendry είναι ο πρώτος ομιλητής που ανακοινώνεται από την ομάδα διοργάνωσης του φετινού TEDxPatras, για την εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο RoyalTheater, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υπόλοιπων ομιλητών καθώς και άλλες λεπτομέρειες και εκπλήξεις που επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση, που έχει ως θέμα της τις «Αξίες». Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στον παρακάτω σύνδεσμο: www.viva.gr/tickets/conference/royal-theater/tedxpatra-values/

Μάθετε περισσότερα: bit.ly/2DRfUdc

#TEDxPatras #VALUES