Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Επιβιώνουν οι αξίες στο φως της δημοσιότητας; Είναι αιχμάλωτες πολέμου; Μπορεί το γέλιο να σώσει τον κόσμο; Πόση αλήθεια αντέχουμε; Οι απαντήσεις σε περιμένουν στο φετινό TEDxPatras!

Επιβιώνουν οι αξίες στο φως της δημοσιότητας; Είναι αιχμάλωτες πολέμου; Μπορεί το γέλιο να σώσει τον κόσμο; Πόση αλήθεια αντέχουμε; Οι απαντήσεις σε περιμένουν στο φετινό TEDxPatras!
Ημερομηνία: 18/10     Εμφανίσεις: 165

Ετοιμάσου να καταδυθείς σε μια μοναδική ολοήμερη εμπειρία, που μέσα σε λίγες μόνο ώρες υπόσχεται να σε φέρει σε επαφή με ξεχωριστά πρόσωπα και ιδέες, προσκαλώντας σε, συγκεκριμένα για φέτος, στη διερεύνηση του κόσμου των Αξιών. Ποιες είναι εκείνες οι«αξίες» που πυροδοτούν τις δια-δράσεις στον μικρόκοσμο και μακρόκοσμο κάθε χρονικής περιόδου, για να την παγιώσουν εντέλει στον ιστορικό χάρτη ως μια ξεχωριστή εποχή; Ποιες αξίες μας φέρνουν κοντά, και ποιων η (φαινομενική έστω) αντίθεση καθιστά τη συνύπαρξή μας πρόκληση; Ποιες επιλέγουμε και ποιες μας επιβάλλονται καθορίζοντάς μας ανεξάρτητα από τη θέλησή μας; Ποιες επιδέχονται αμφισβήτησης και ποιες μοιάζουν να στέκουν αγέρωχες, ενάντια στο ποτάμι του χρόνου και στις αλλαγές που σέρνει στο κατόπι του;

 

Ταξίδια για Πάτρα από διάφορους προορισμούς! Ξεχωριστοί ομιλητές ετοιμάζουν αποσκευές, ομιλίες και τις… «αξίες» τους για το ταξίδι τους στην Πάτρα στις αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος για ανθρώπους που θα βρεθούν στη σκηνή του Royal Theater το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ως ομιλητές στο TEDxPatras 2018, στο μεγάλο πολυσυνέδριο της Πάτρας, που έχει ήδη μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του. Το θέμα του φετινού TEDxPatras είναι οι«Αξίες» και οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό την προσωπική τους ματιά και εμπειρία γύρω απ’ αυτές. Τα ονοματεπώνυμα και οι ιδιότητες των ομιλητών, καθώς και λίγα λόγια για τις ομιλίες που πρόκειται να δώσουν ανακοινώνονται σταδιακά, κατά τη συνήθη πρακτική τουTEDxPatras. Τα πρώτα ονόματα και οι περιλήψεις δίνουν μια πρώτη γεύση και προϊδεάζουν για τα όσα συναρπαστικά θα περιμένουν το κοινό, σε μόλις τρεις εβδομάδες από σήμερα!

Λίγα λόγια για τους πρώτους ομιλητές του TEDxPatras 2018

Sebastien Gendry

Ποια είναι η αξία του γέλιου; Ο Sebastien Gendry έρχεται στη σκηνή του TEDxPatras 2018 και μοιράζεται μαζί μας τη δική του ιστορία. Μας αφηγείται τον τρόπο με τον οποίο το άγχος έφερε τη ζωή του σχεδόν στο χείλος της καταστροφής και πώς το Γέλιο του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, οδηγώντας τον σε μια εντυπωσιακή μεταβολή.

 

Άρτεμις Παπαγεωργίου

Η διεθνής αρχιτέκτονας και εικαστικός έρχεται στη σκηνή του TEDxPatras 2018 στοχεύοντας σε μια διαφορετική παρέμβαση και αναρωτιέται: Λέμε αλήθειες; Ποιες πτυχές της αλήθειας επηρεάζουν τη ζωή μας σε καθημερινό επίπεδο; Πώς τις διαμορφώνουμε και μας διαμορφώνουν;

 

Τασούλα Επτακοίλη

Η Τασούλα Επτακοίλη έρχεται κοντά μας για να διηγηθεί στο κοινό του TEDxPatras 2018ιστορίες σημαντικών ανθρώπων που, αντιμέτωποι με καθοριστικά διλήμματα, επέλεξαν για οδηγό τους συγκεκριμένες αξίες.

 

Ηλίας Παυλόπουλος

Ο Γενικός Διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα εγείρει το ζήτημα της επιβίωσης αξιών που σημάδεψαν την ανθρωπιστική δράση για περισσότερο από έναν αιώνα. Αρχές όπως η ανεξαρτησία, η ουδετερότητα και η αμεροληψία βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο κυβερνήσεων και ενόπλων ομάδων. Την ίδια στιγμή νοσοκομεία βομβαρδίζονται- απτή απόδειξη του ελλείμματος ανθρωπιάς που αισθητά αυξάνει.

 

Αν όλα τα παραπάνω έρχονται να συναντήσουν και δικούς σου προβληματισμούς, αν η προοπτική μιας διαφορετικής ημέρας στην πόλη σου σού κινεί το ενδιαφέρον, αν βρίσκεις πως όπου συναντιούνται άνθρωποι και ιδέες αξίζει να βρίσκεσαι και εσύ, τότε μη χάνεις καιρό. Κλείσε τη θέση σου στο TEDxPatras εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter και το Instagram.
Shoe Leather

Connects publications to writers in towns they want to cover
13-11-2018 - 20:19
δείτε περισσότερα

Radivision

”ESPN for Entrepreneurship” Platform
13-11-2018 - 19:58
δείτε περισσότερα

TriviaMob

Just a dope live game show
13-11-2018 - 18:55
δείτε περισσότερα

Quartz Membership

A new community-driven news platform and membership product
13-11-2018 - 18:38
δείτε περισσότερα

Bon Temps

Organic teas, no artificial flavors or bleaches
13-11-2018 - 17:20
δείτε περισσότερα

Hear Me Out!

Improve your city by sharing, discussing the ideas in public
13-11-2018 - 16:57
δείτε περισσότερα

The Freelancer Toolkit

Collection of tools and services for freelancers
13-11-2018 - 15:15
δείτε περισσότερα

Channels

Send money like text messages in a new multi-currency wallet
13-11-2018 - 15:11
δείτε περισσότερα

Coin2shop

Buy on Ebay and Amazon with crypto-currency 💰
13-11-2018 - 14:55
δείτε περισσότερα

Rendez

Make appointments in a snap 📅🤙
13-11-2018 - 14:53
δείτε περισσότερα