Business ομιλία στην Λευκωσία: «3 τεχνικές για την προώθηση του εαυτού & των πωλήσεων σας!»

    Από: Startup Team

To οικονομικό – επιχειρηματικό πολυσυνεδριακό φόρουμ «MONEY SHOW» παρουσιάζει στη Λευκωσία -μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κέρκυρα- την ομιλία με θέμα: «Γλώσσα του σώματος: 3 τεχνικές για την προώθηση του εαυτού & των πωλήσεων σας» με εισηγητή τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στις 17.30-19.00 στην αίθουσα AHERA B του CYPRUS HILTON με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

 

  • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος
  • Πως μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας
  • Πως πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή
  • Τις βασικές 3 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας

 

Στόχος μας θα είναι να γνωρίσετε τα μυστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν:

α) να πουλήσετε περισσότερο στους πελάτες σας,

β) να κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και

γ) να κερδίσετε τους συνομιλητές σας

Προσοχή: Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και με λίγους συμμετέχοντες.

Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα εδώ:

https://ticketing.events/app/portal/event/1/3180/glossasomatos-3-axonesanaptyxesepicheireseon

Τηλέφωνο πληροφοριών: 22030073 – Διεύθυνση HILTON CYPRUS: Nicosia Cyprus

98 Arch. Makarios III Avenue, Nicosia 1077, Cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: https://ticketing.events/app/portal/event/1/3180/glossasomatos-3-axonesanaptyxesepicheireseon

Βιογραφικό Εισηγητή:

Business ομιλία στην Λευκωσία: «3 τεχνικές για την προώθηση του εαυτού & των πωλήσεων σας!»

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας.