Συμμετοχή της εταιρείας kleesto στο Disrupt Berlin 2018

    Από: Startup Team

Η νεοφυής επιχείρηση kleesto, εκπροσωπόντας το ελληνικό startup ecosystem, καθώς είναι η μοναδική ελληνική startup που θα συμμετέχει στο κορυφαίο event αποκλειστικά για startups στο Βερολίνο, 29 & 30 Νοεμβρίου και θα εστιάσει σε λύσεις που απευθύνονται σε παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Μια διήμερη εκδήλωση με στόχο να εμπνεύσει την ευρύτερη ευρωπαϊκή βιομηχανία τεχνολογίας και, φυσικά, το kleesto δεν θα μπορούσε να λείπει: disrupt.kleesto.com Μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στην Ευρώπη όπου επενδυτές, ιδρυτές αλλά και tech enthousiasts έρχονται σε επαφή με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας.

“Πιστεύουμε πως μέσα από το kleesto, όλοι οι πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων θα μπορούν να διαχειρίζονται και να διανέμουν τις υπηρεσίες τους εύκολα και γρήγορα. Πλέον, κάθε τοπικός τουριστικός πάροχος ή ταξιδιωτικός πράκτορας θα πρέπει να μπορεί να αναπτυχθεί σε έναν διεθνή DMC (Destination Management Company) μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και αποδοτική διαχείρηση της επιχείρησής τους. Η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς αγαπάμε να βλέπουμε τους πελάτες μας να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν μέρα με την μέρα!”, είπε ο Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO της εταιρείας.

Το Disrupt Berlin, έχει αποδειχθεί η μεγαλύτερη σκηνή για τα πιο λαμπρά μυαλά του τεχνολογικού κλάδου εδώ και πολύ καιρό, και μία εταιρεία όπως το kleesto δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το event και να είναι εκθέτης στις 29 &30 Νοεμβρίου: disrupt.kleesto.com