Apple: Μεγάλη επέκταση στις ΗΠΑ, με νέο campus 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

 

Στη δημιουργία ενός νέου campus στο Austin του Texas ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η Apple, επενδύοντας το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την επέκταση της στη συγκεκριμένη αμερικανική περιοχή.

Το καινούργιο campus της γνωστής κατασκευάστριας θα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της, θα καταλαμβάνει έκταση 133 στρεμμάτων και θα φιλοξενήσει αρχικά 5.000 υπαλλήλους, με δυνατότητες για αύξηση του αριθμος στις 15.000, κάνοντας την Apple τον μεγαλύτερο εργοδότη στο Austin.

Οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στη νέα τοποθεσία θα αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως στη μηχανική, στο R&D, στα οικονομικά, στις πωλήσεις και στην υποστήριξη πελατών. Με 6.200 άτομα, στο Austin βρίσκεται ήδη ο μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων της Apple έξω από το Cupertino.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης σχέδια για περαιτέρω επέκταση σε Σιάτλ, Σαν Ντιέγκο και Culver City αλλά και σε πόλεις όπως το Πίτσμπουργκ, η Νέα Υόρκη και το Boulder του Κολοράντο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης και σε άλλες τοποθεσίες των ΗΠΑ

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr