Το Google One ήρθε και στην Ελλάδα

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Όλο και περισσότερος κόσμος πλέον βασίζεται στο διαδίκτυο για να αποθηκεύει με ασφάλεια σημαντικά αρχεία και δεδομένα.

Οι χρήστες πλέον μπορούν να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται αρχεία στο διαδίκτυο, έχοντας 15 GB ελεύθερου χώρου με κάθε Google Account.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκε το Google One, ένα ολοκληρωμένο πακέτο που είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα και παρέχει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο εδώ.

Το Google One προσφέρει εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο στα Drive, Gmail καιPhotos. Με τόσο άφθονο χώρο, οι πιο σημαντικές αναμνήσεις και αρχεία αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud, στην αρχική ποιότητά τους και είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές.

Ως μέλος Google One, μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επαφή με μια ομάδα ειδικών της Google για να λύσετε τις απορίες σας – είτε χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση ενός αρχείου που διαγράψατε κατά λάθος είτε θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Gmail όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Με το Google One θα έχετε επιπλέον προνόμια σε όλη την Google. Παρέχονται πιστώσεις στο Google Play και προσφορές για ξενοδοχεία που βρίσκετε στο Google Search.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το πακέτο σας με έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό σημαίνει απλοποιημένη αποθήκευση κάτω από ένα λογαριασμό και πρόσβαση στα προνόμια στο Google One.

Αν είχατε ένα πακέτο αποθήκευσης στο Drive, έχετε ήδη αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google One. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Drive για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε αρχεία δεν αλλάζει.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr