Εκδήλωση με θέμα «Ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων»

    Από: Startup Team

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, ως κέντρο αριστείας όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, συμμετέχει στο έργο WORTHYouth Employment at the WORk Life Through LongTerm Employability Skillsτο οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Βασικός σκοπός του έργου ήταν ο καθορισμός των απαραίτητων δεξιοτήτων για τη μακροχρόνια απασχολησιμότητα των νέων, η ανάδειξη στρατηγικών κατάρτισης, και η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού υλικού με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους.  Με βάση αυτούς τους στόχους αναπτύχθηκε και η πλατφόρμα του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, διοργανώνει Εκδήλωση Διασύνδεσης με θέμα «Ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων»  προκειμένου να γνωστοποιηθούν τόσο το έργο όσο και οι στόχοι του στην πόλη της Λάρισας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και η ηλεκτρονική του πλατφόρμα, προκειμένου οι νέοι να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο και μέσω του οποίου θα έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και ικανότητες!

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί τη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 στον χώρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED), Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, 41223, Λάρισα.

Κατά την λήξη της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις και να εξασφαλίσεις και εσύ μια θέση στην εκδήλωση, πρέπει να μπεις και να συμπληρώσεις την φόρμα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο!  bit.ly/2TldBlC

Σας περιμένουμε!