ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας Σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στις σπουδές γαστρονομίας και επισιτισμού

    Από: Startup Team

«Μια Ελλάδα… φως», θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας συνθέτουν το τρίπτυχο του δημοφιλούς πόλου έλξης που αποτελεί η χώρα μας για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως!

Αυτό το γεγονός δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού, και όσοι κατέχουν την τέχνη της γαστρονομίας γίνονται περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στον Τομέα Επισιτισμού, σας προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση σε περιζήτητες και ανταγωνιστικές ειδικότητες, που σας οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία.

Αναπόσπαστος κρίκος της Τουριστικής Βιομηχανίας, που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της οικονομικής ζωής της χώρας μας, προσφέροντας με αυξανόμενο ρυθμό αρκετές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ετησίως.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομική εκπαίδευση και κατάρτιση, που αποδεικνύεται από τις διακρίσεις και βραβεύσεις των σπουδαστών του σε διεθνείς διαγωνισμούς και τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις όπως η ΕΞΠΟ ΤΡΟΦ 2014.

Οι σπουδαστές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εκπαιδεύονται από κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες και Chef, σε σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους και σε ένα νέο υπερσύγχρονο campus 2.000 τμ.

Οι προσφερόμενες ειδικότητες στον τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι :

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)
  • Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου  2014:

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iekxini.edu.gr και στο fb: facebook.com/iekxiniglyfada