Χορήγηση τριών υποτροφιών του Πανεπιστημίου Hankuk της Νότιας Κορέας σε Έλληνες υπηκόους για προπτυχιακές σπουδές κατά το έτος 2015

    Από: Startup Team

Σύμφωνα με το αρ. πρωτ. Φ. 461/ΑΣ 461 έγγραφο της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ, το ΠανεπιστήμιοHankuk University of Foreign Studies της Νότιας Κορέας προσφέρει τρεις (3) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές (4ετους φοίτησης) σε οποιοδήποτε εκ των τμημάτων που λειτουργούν σε αυτό με εξαίρεση τα Τμήματα Γλώσσας και Διπλωματίας και Εκπαίδευσης.

Οι εν λόγω υποτροφίες καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα και όχι τα έξοδα μεταφοράς, διαβίωσηςκαι διαμονής των υποτρόφων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω ταχυδρομείου στην Πρεσβεία της Σεούλ στην Αθήνα. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων διαρκεί από 29 Σεπτεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου 2014. Επισημαίνεται ότι το σχολικό έτος στη Ν. Κορέα ξεκινά στις 2 Μαρτίου 2015.

Επιπλέον πληροφορίες, οι όροι, οι προϋποθέσεις καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.