Έρχεται το Σεπτέμβριο νέος κύκλος μαθημάτων από το ALBA και τη Socialab

    Από: Startup Team

Μετά την ολοκλήρωση τριών κύκλων μαθημάτων με μεγάλη επιτυχία, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency, προχωρούν στην έναρξη του 4ου κύκλου μαθημάτων του Professional Diploma in Digital Marketing.

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση. Το πρόγραμμα, το οποίο επιδοτείται και από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, διοργανώνεται από τη Socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Στο συγκεκριμένο course έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, PharmaserveLilly, Havas Media, ColgatePalmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Fridays, Roche MediaSaturn Hellas, Lambrakis Press , Lexmark , Piaggio κ.ά.

To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Tο Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute. Διαρκεί 30 ώρες και η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Εισαγωγή στο Digital Marketing
  • Search Engine Marketing (SEO)
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Email Marketing
  • Digital Display Advertising
  • Social Media Marketing
  • Mobile Marketing
  • Analytics
  • Strategy & Planning

Professional Diploma in Digital Marketing

Περισσότερες πληροφορίες: www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/DigitalMarketing.aspx

Έναρξη Σεμιναρίου: 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Διάρκεια: 11 τρίωρα μαθήματα (18:00-21:00)

Αιτήσεις Συμμετοχής έως 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Οικονόμου Βέρα

Course Administrator

Τηλ : 211 8006402

e-mail : dm@socialab.gr

 

Η Socialab

Η Socialab είναι digital marketing agency. Αποστολή της να προωθεί επιχειρήσεις και brands μέσω του Διαδικτύου, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας τους σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, george@socialab.gr, 211 800 6400

 

Executive Education at ALBA

Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr