StartSmart- MIT Enterprise Forum, ένα συνέδριο για νέους επιχειρηματίες & τεχνολογία

    Από: Startup Team

Το StartSmart είναι ένα μονοήμερο συνέδριο του MIT Enterprise Forum που εμπνέει, ενώνει, και ενημερώνει την τεχνολογία επιχειρηματίες να επιτύχουν ταχύτερα και εξυπνότερα τα ανάλογα αποτελέσματα. Με  επιμέλεια και εμπειρία που βασίζεται στον προγραμματισμό, οι επιχειρηματίες μπορούν να αποκτήσουν τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να περάσουν την  επιχείρηση τους στο επόμενο βήμα. Το StartSmart προσφέρει ευέλικτες ευκαιρίες μάθησης, δημιουργημένες από την παραδοχή ότι η επιτυχημένη επιχειρηματικότητα είναι μία “μαθησιακή τέχνη”, όταν υποστηρίζεται με μία  πρακτική και δοκιμασμένη μεθοδολογία.

Το πρώτο ετήσιο συνέδριο StartSmart

Το πρώτο ετήσιο συνέδριο StartSmart οργανώνεται από το MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα, με στόχο να αυξηθεί και να τροφοδοτήσει το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα. Το πρόγραμμα αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετάσχουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, ενώ η ενσωμάτωση εργαλείων και τεχνικών παγκόσμιας κλάσης για την προώθηση της έρευνας στην αγορά και την ανάπτυξη των startups, ωθώντας τους στο επόμενο βήμα. Μεταξύ των ενδιαφερομένων συγκαταλέγονται επιχειρηματίες, ηγέτες, ειδικούς στο θέμα αυτό, επενδυτές, τη βιομηχανία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα μέλη της κοινότητας του ΜΙΤ, οι οποίοι βοηθούν στην αντιμετώπιση μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου.

Το MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα

Από το Σεπτέμβριο του 2013,το  MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα έχει διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις και εργαστήρια για την τεχνολογία, με επιχειρηματίες και  επενδυτές που έχουν προσελκύσει εκατοντάδες παρευρισκόμενους.Το StartSmart σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου έτους του MIT Enterprise Forum Ελλάδα και έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει πολλές από τις προκλήσεις αυτές, δημιουργώντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

StartSmart- MIT Enterprise Forum, ένα συνέδριο για νέους επιχειρηματίες &  τεχνολογία

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:

Ημερομηνία διεξαγωγής: 21/10/14

StartSmart

MIT Enterprise Forum

Εγγραφές