Νέο Εξειδικευμένο Σεμινάριο Προώθησης SEO αποκλειστικά για E-Shops

    Από: Startup Team

Πως ανεβαίνει ένα E-Shop ψηλά στην πρώτη σελίδα του Google?

Η διαδικασία με την οποία ανεβαίνει ένα E-Shop στην πρώτη σελίδα του Google, και αποκτά περισσότερη στοχευμένη επισκεψιμότητα, είναι γνωστή ως βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (γνωστή με τα αρχικά του ως SEO). Για να μάθετε τη διαδικασία αυτή, δεν αρκεί η μελέτη 2-3 blogs, ή να κάνετε αυτά που λέει ένας “γνωστός” ή ο προγραμματιστής σας (που δεν είναι ειδικός στο SEO!). Απαιτείται η καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς στο SEO.

Η GIM Greek Internet Marketing διοργανώνει ένα απολύτως εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα το SEO σε E-Shops. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Metropolitan το Σάββατο στις 17/10, ώρα 9 το πρωί. Είμαστε σίγουροι πως το σεμινάριο αυτό θα βοηθήσει το E-Shop της επιχείρησής σας να ανέβει πιο ψηλά, στην πρώτη σελίδα του Google και να αποκτήσει περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα και πωλήσεις!

Στο σεμινάριο SEO της GIM θα ανακαλύψετε τα μυστικά και τις νέες μεθόδους για το πως να πείσετε τη Google, να ανεβάσει το E-Shop σας πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα (χωρίς να πληρώνετε δηλαδή κάθε μέρα για διαφήμιση!). Θα υπάρχει επίσης μια bonus ενότητα για το Google Analytics, ώστε να μπορείτε να ερμηνεύετε τα στατιστικά που έχουν σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Ας δούμε τι είπαν συμμετέχοντες σε προηγούμενα σεμινάρια του MarketingSeminars και της GIM:

Η τεχνογωσία της G.I.M. είναι σε υψηλά επίπεδα. Ο κ. Τσιλιγκιριάν ήταν εξαιρετικός, κατατοπιστικός, τόσο για το όλο concept του Internet Marketing, όσο και για τα επιμέρους. Εύγε!

Ο κ. Τσιλιγκιριάν ήτανεξαιρετικός στο SEO.Μου συμπλήρωσε κενάπου είχαστις γνώσεις μουκαι έμαθα άλλο τόσο!

Πραγματικά πολύ επιτυχημένο το σεμινάριο. Οι συμβουλές που πήρα και οι τεχνικές που έμαθα θα ήταν πού δύσκολο να τις ανακαλύψω από μόνος μου. Συγχαρητήρια και αναμένουμε το επόμενο σεμινάριο.

Σας ευχαριστω πολυ που μου δωσατε την ευκαιρία να γνωρισω πιο χειροπιαστα εναν κοσμο που γνωριζα οτι υπαρχει, αποσπασματικα οπως αυτοι που γνωριζουν απο την χρηση των βοτάνων χωρις να ξερουν Ιατρική! Το προγραμμα του σεμιναριου ηταν ενδιαφερον η δομηση της υλης και η παρουσιαση με ενδεδειγμενο τροπο. Συγχαρητηρια. Ευελπιστώ οτι θα καταφερω να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρια μου στους συναδελφους μου στον Εμπορικο Συλλογο Πειραιως,ωστε και αυτοι να ευελπιστουν σε ενα καλύτερο ιντερνετικό αυριο.Γ. Σωτηρίου

Βασική φόρμουλα για αύξηση εσόδων από ένα website. Μικρό απόσπασμα από το σεμινάριο Internet Marketing της GIM Greek Internet Marketing το Φλεβάρη του 2012.