Ημερίδα γνωριμίας Discover Deree Day το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

    Από: Startup Team
πηγή: businessnews.gr

Λίγο πριν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, το Deree ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους στην ημερίδα γνωριμίας Discover Deree Day. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, με σκοπό να ενημερώσει όσους δεν έχουν ακόμη επιλέξει το επόμενο τους βήμα, για τα προγράμματα, τις ευκαιρίες, τις υποτροφίες αλλά και τη συνολική εμπειρία φοίτησης στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Στο Discover Deree Day, οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους από έξι τομείς: διοίκηση επιχειρήσεων, επικοινωνία, διοίκηση μονάδων υγείας, λογιστική, ψυχολογία, μουσική. Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στοcampus από μία ομάδα φοιτητών του Deree ενώ στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί, θα γνωρίσουν όλες τις διαφορετικές πτυχές των σπουδών στο Deree μέσα από τα μάτια καθηγητών, φοιτητών και συμβούλων του Deree:

  • 27 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως: τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, IT και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, εικαστικές και παραστατικές τέχνες κ.λπ.
  • Υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 3,5 εκ. ευρώ για το 2016-17, βάσει ακαδημαϊκής επίδοσης, οικονομικής ανάγκης ή και άλλων κριτηρίων
διαβάστε περισσότερα εδώ:
businessnews.gr