Πάτα Enter στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού σου!

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Το Entre Learning είναι μια απεριόριστα και πλήρως ενημερωμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα που βασίζεται στις ατομικές ανάγκες του κάθε εργαζομένου, και  χωρίς τα περιττά πεδία γενικής επαγγελματικής κατάρτισης,  αλλά με στοχευμένες απαντήσεις για τους τομείς που καλείται να αναπτύξει το εκάστοτε άτομο ξεχωριστά πάνω στο επάγγελμά του.

Η καινοτόμος πλατφόρμα εξ- αποστάσεως εκπαίδευσης Entre Learning λειτουργεί σαν προσωπικός σύμβουλος πάνω στις γνώσεις που καλείται να εξελίξει ο κάθε εργαζόμενος μιας επιχείρησης, με βάση της προσωπική του πορεία, καθημερινά και από το χώρο εργασίας του.

Το πρόγραμμα αρχικά εντοπίζει  την ποιότητα των δεξιοτήτων που μπορεί να υπάρχουν στο άτομο,  και τις γνώσεις που μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένες και πλήρως ανεπτυγμένες.

Αναπτύσσει τις ήδη υπάρχουσες ικανότητες, προσθέτει υλικό και βάσεις για την ανάπτυξη νέων, και μεθοδεύει τη διαδικασία πλήρους επαγγελματικής κατάρτισης στην πράξη.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Entre Learning δημιουργήθηκε από τους καλύτερους σύμβουλους επιχειρήσεων και τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης εργαζομένων.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr