Το Growth Marketing course από το μέλλον… επιστρέφει!

    Από: Startup Team

To πιο επαναστατικό Growth Marketing training στην Ελλάδα ξεκινά στις 29 Ιανουαρίου.

Τι είναι;

Είναι ένα μοναδικό hands-on Marketing course διάρκειας 48 ωρών από τη GrowthRocks, το #1 σε κατάταξη Growth Hacking agency παγκοσμίως.

To Growth Marketing έρχεται κατευθείαν από το Silicon Valley στην Αθήνα. Έλα να μάθεις τις πρακτικές Marketing που χρησιμοποιούν όλα τα startups!

Έχουμε συγκεντρώσει τη γνώση από 20+ χρόνια εμπειρίας στο Marketing σε ένα workshop, ώστε να γλιτώσεις τον άσκοπο πειραματισμό με απαρχαιωμένες τεχνικές Marketing που δε λειτουργούν.

Τι θα μου μάθει;
Το Growth Marketing Academy θα σου μάθει τα “τεχνικά” κομμάτια του marketing που χρησιμοποιούν τα startups όπως το Facebook, το Dropbox, το Airbnb και η Amazon και δεν γνωρίζει κανείς άλλος.

Θα μάθεις να χτίζεις web properties, να χρησιμοποιείς τα Social Media με διαφορετικό τρόπο, να αυτοματοποιείς marketing ενέργειες και να συνδέεις μεταξύ τους marketing εργαλεία για “εκρηκτικά” αποτελέσματα growth.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι το Growth Marketing;

Το Growth Marketing ξεκίνησε από startup εταιρείες στο Silicon Valley. Για τις εταιρείες αυτές, ο “παραδοσιακός” τρόπος marketing, με τα μεγάλα marketing budgets και τους ασαφείς στόχους όπως το awareness δεν ήταν επιλογή.

Όλες οι startups έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να μεγαλώσουν γρήγορα, ή να πεθάνουν. Grow or die!

Έτσι, το Marketing που δίνει έμφαση στο experimentation, το engineering πίσω από τα digital campaigns και τα processes για γρήγορο, στοχευμένο growth, ονομάστηκε Growth Hacking.

Τι ομοιότητες έχει με το Digital Marketing;

Το Growth Marketing δεν είναι ένας πιο “advanced” τρόπος να κάνεις Digital Marketing. Είναι ένας πιο τεχνικός τρόπος να κάνεις Marketing, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τα κανάλια που έχεις ήδη διαθέσιμα με μοναδικό τρόπο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι δε θα μάθεις πώς να κάνεις “διαφήμιση” στο Facebook, αλλά πώς να κάνεις πωλήσεις μέσω LinkedIn με δωρεάν εργαλεία, να βρίσκεις τους πελάτες των ανταγωνιστών σου από Facebook groups, και να υλοποιείς ολόκληρη τη Marketing υποδομή μιας επιχείρησης χωρίς να γράψεις καθόλου κώδικα.

Σε ποιους απευθύνεται το Growth Hacking Academy;

Το Academy απευθύνεται κυρίως σε 3 ομάδες:

– Marketers, account managers και media buyers που θέλουν να αποκτήσουν digital skills.

– Επιχειρηματίες και startuppers που θέλουν να δουν πώς μπορεί το growth hacking να ωφελήσει την επιχείρησή τους.

Developers, IT experts και engineers που θέλουν να αποκτήσουν marketing skills.

Τι γνώσεις προϋποθέτει;

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι χρειάζεται ένα Digital Marketing Diploma για να μπορέσει να παρακολουθήσει το Growth Hacking Academy. Η πραγματικότητα είναι ότι με μερικές βασικές γνώσεις marketing, ή προϋπηρεσία στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας, θα μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα χωρίς δυσκολία.

Κάνε το quiz και δες αν το Growth Hacking Academy είναι για εσένα.

Πότε ξεκινά το Growth Hacking Academy;

Ο 5ος κύκλος μαθημάτων του Growth Hacking Academy ξεκινά 29 Ιανουαρίου και έχει διάρκεια 48 ώρες συνολικά. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 φορές τη βδομάδα στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε αποκλειστική συνεργασία με το #1 ranked Growth Hacking agency, τη GrowthRocks.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.growthhackingacademy.gr.