Απόκτησε τα πιο hot digital marketing skills της αγοράς Certificate in Digital Marketing

    Από: Startup Team

O 14oς κύκλος του Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με 160+ ώρες εκπαίδευσης και με τη διεθνή πιστοποίηση OMCATM ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου.

Εάν έχεις ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία σε digital marketing, αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να προωθήσεις δυναμικά την επιχείρησή σου σε online κανάλια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα σου δώσει τις βασικές γνώσεις που χρειάζεσαι για να σχεδιάζεις και να εκτελείς μια στρατηγική digital marketing.

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε 135 ώρες από 14 εισηγητές σε τάξη, ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα e-learning module των 25+ ωρών το οποίο σας προετοιμάζει για τη διεθνή πιστοποίηση OMCA TM.

Θα μάθεις πρακτικές και εργαλεία σε: SEO, Google Ads & Analytics, PPC, Mobile Marketing, Content Marketing, E-mail Marketing, Social Media Marketing, Conversion Rate Optimization, Reporting, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής digital marketing, ώστε να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά την online παρουσία μιας επιχείρησης και να μπορείς ως marketer να δίνεις σχετικές κατευθύνσεις σε συνεργάτες και digital agencies.

Το πρόγραμμα σου προσφέρει:

  • Εκπαίδευση από καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία σε διάφορους κλάδους για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της αγοράς (digital agencies, digital media, publishers, στελέχη marketing)
  • Περισσότερη πρακτική σε συγκεκριμένες γνωστικές περιοχές (π.χ. PPC, Analytics, Content, Social Media, SEO, Email, CRO) που δεν λείπουν από καμία στρατηγική digital marketing
  • Ειδικές ενότητες πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο όπως: programmatic, retention marketing, GDPR, influencer marketing κ.ά.
  • Project-based εκπαίδευση για μεγαλύτερη απορρόφηση της γνώσης με την ανάπτυξη ενός digital marketing plan, το οποίο θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σας, ειδικά για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο digital marketing
  • 25+ ώρες elearning  από κορυφαίους εισηγητές παγκοσμίου κύρους και προετοιμασία για τη διεθνή πιστοποίηση OMCA TM
  • Eυκαιρίες καριέρας

Με τις επιπλέον 25+ ώρες e-learning του μαθήματος OMCA Foundation Course παρακολουθείς 8 βασικές ενότητες στο digital marketing στις οποίες διδάσκουν διεθνώς αναγνωρισμένοι digital marketers και πρωτοπόροι του χώρου και στη συνέχεια μπορείς να δώσεις εξετάσεις για τη διεθνή πιστοποίηση OMCA TM.

Το πρόγραμμα αφορά: εργαζόμενους στο χώρο του Marketing, της Επικοινωνίας, των Πωλήσεων, ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων –  νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις και την προβολή τη επιχείρησής τους στο διαδίκτυο – επιχειρηματίες που χρειάζονται να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες digital marketing που λαμβάνουν από τρίτους, απόφοιτους σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ Marketing-Διοίκησης-Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων-Πληροφορικής με κατεύθυνση σε marketing, πωλήσεις, επικοινωνία.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από 20 Ιανουαρίου έως 29 Απριλίου 2020 απογευματινές ώρες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι.  Προνομιακή τιμή συμμετοχής: 1.200 Ευρώ για εγγραφές μέχρι τις 9/1/2020.

Με τη συνεργασία της e-Skills Center, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του φορέα πιστοποίησης OMCP  και της MarketMotive, και την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Hellenic American University, Αμερικανικού Πανεπιστημίου με έδρα το New Hampshire, USA

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.