Οι άνεργοι του σήμερα, οι προγραμματιστές του αύριο

    Από: Startup Team

Στη Social Hackers Academy (ή SHA), στοχεύουμε στην ενσωμάτωση Ελλήνων ανέργων στην κοινωνία. Επιτυγχάνουμε την αποστολή μας, εκπαιδεύοντας τους σε ψηφιακές δεξιότητες (προγραμματισμό), απαραίτητες από την αγορά εργασίας σήμερα, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες για ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Έτσι, μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε, τα οποία συμπεριλαμβάνουν σεμινάρια πάνω σε soft skills και εκδηλώσεις δικτύωσης με εταιρείες, μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σ’ αυτά τα άτομα να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της χώρας, αποκτώντας θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρακτικά μέσω 4 εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουμε δημιουργήσει ο μαθητής αποκτά όλες τις τεχνικές και κοινωνικές δεξιότητες (hard & soft skills) να γίνει προγραμματιστής και να χτίσει μια καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας. Ώς σήμερα έχουμε βρεί εργασία στο 73% των αποφοίτων μας.

Είμαστε περήφανοι γιατί πρόσφατα το εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό μας μοντέλο έλαβε βραβείο καινοτομίας απο τον Ashoka (μεγαλύτερος οργανισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας) κάτι που μας κατατάσει στους ηγέτες στο χώρο της εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Τα μαθήματα μας παρέχονται δωρεάν και μπορεί να συμμετέχει κάθε άνεργος Έλληνας ο οποίος ενδιαφέρεται να γίνει προγραμματιστής και να εργαστεί σκληρά ώστε να βρει εργασία στον τομέα της τεχνολογίας. Το καινοτόμο εκπαιδευτικό μας μοντέλο επιτρέπει σε όλους όσους έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ, να παρακολουθήσει τα μαθήματα μας online.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα:

  • Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν
  • Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά
  • Η καινοτόμος παιδαγωγική μας διαδικασία πιστοποιεί τις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να γίνει προγραμματιστής
  • Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να έχουν κάρτα ΟΑΕΔ
  • Τα μαθήματα γίνονται online
  • Οι εκπαιδευτικοί είναι επαγγελματίες προγραμματιστές

Πως μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση:

Όλα ξεκινάνε από την ιστοσελίδα μας όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και να κάνει αίτηση να συμμετέχει στο πρόγραμμα μας.

Για πληροφορίες / ερωτήσεις:

SHA Ιστοσελίδα: www.socialhackersacademy.org

SHA Mail: admissions@socialhackersacademy.org

SHA Τηλέφωνο: 210-3003124

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα μαθήματά μας εδώ!