Πλήρεις υποτροφίες σε μαθητές/τριες εκτός Θεσσαλονίκης

    Από: Startup Team

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, 11:30 π.μ.

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στις 11:30 π.μ., ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας Zoom για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για την απονομή των τεσσάρων (4) πλήρων υποτροφιών που θα προσφερθούν φέτος σε μαθητές/τριες της ΣΤ ΄Δημοτικού από τους νομούς των περιφερειών Κεντρικής, Ανατολικής & Δυτικής Μακεδονίας και τον νομό Αρκαδίας προκειμένου να φοιτήσουν στο Κολλέγιο Ανατόλια (Γυμνάσιο και Λύκειο) από το σχολικό έτος 2022. Οι πλήρεις υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή στο οικοτροφείο του σχολείου στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά αποκλειστικά στις διαθέσιμες υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια για την περιφέρεια. Οι γονείς και οι μαθητές θα μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς από τις Διευθύντριες του Γυμνασίου και του Οικοτροφείου και την Υπεύθυνη του Προγράμματος Υποτροφιών, για το πρόγραμμα σπουδών, τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια, το Πρόγραμμα Υποτροφιών, καθώς και να ξεναγηθούν “ψηφιακά” στις εγκαταστάσεις του σχολείου στη Θεσσαλονίκη.

Για την επιλογή των μαθητών/τρών θα διεξαχθούν εξετάσεις τον Ιούνιο του 2022. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές/τριες που το οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 20.000 ευρώ.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: bit.ly/Anatolia_Webinar_19-3-22

Η συγκεκριμένη υποτροφία εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Η απονομή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών έλαβε τη σημερινή του μορφή τη δεκαετία του ΄60, και μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί σχεδόν 2.000 υποτροφίες σε παιδιά από όλη την Ελλάδα.