Mars: Τριετές πρόγραμμα για Έλληνες απόφοιτους πανεπιστημίων

    Από: Startup Team

Νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας και εκπαίδευσης προσφέρει και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Mars σε απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών (ελληνικών και άλλων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων), μέσω του προγράμματος Mars Leadership Experience.

Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα που δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και σε 50 ακόμα χώρες όπου έχει παρουσία η Mars.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρόγραμμα μέχρι τις 29 Μαρτίου και όσοι επιλεγούν θα ζήσουν μια συναρπαστική επαγγελματική εμπειρία, γνωρίζοντας τα προϊόντα, τις λειτουργίες και τις δομές μιας δυναμικής εταιρείας όπως η Mars, που εκπροσωπεί παγκοσμίως μερικά από τα πιο αγαπημένα brands. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρείας, γεγονός που θα τους επιτρέψει να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να λάβουν εφόδια που θα τους προετοιμάσουν για μια συναρπαστική σταδιοδρομία.

Η κα. Ελίνα Παπαθανασίου, People & Organization Director Mars East Med δήλωσε σχετικά με την έναρξη του νέου κύκλου του προγράμματος: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε 80 χώρες και πάνω από 115.000 εργαζόμενους. Αυτοί είναι και οι κύριοι εκφραστές των Πέντε Αρχών της Mars και του οράματός μας. Βασικό μέλημά μας είναι να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια η Mars, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις άλλες χώρες όπου έχει παρουσία, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον θεσμό Best Workplace. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στη συνολική φιλοσοφία της εταιρείας και κάθε απόφοιτος του προγράμματος είναι για εμάς ένας μελλοντικός ηγέτης. Αυτό συμβαίνει καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματικά πολύτιμη γνώση και εμπειρία».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 2 Ελληνίδες απόφοιτοι που εργάζονται στα γραφεία της Mars στην Ελλάδα και το Ισραήλ, καθώς το πρόγραμμα προσφέρει δυνατότητα μετακίνησης σε 50 χώρες στην Ευρώπη και τη Νότια Αφρική.

Η Ελένη Γεραμάνη, Distributor Manager που βρίσκεται στο δεύτερο έτος του προγράμματος δήλωσε: «Ξεκίνησα ως Business Analyst στην Ιρλανδία, εργάστηκα ως E-Commerce Accelerator στην Τσεχία και συνέχισα ως Distributors Manager στο Ισραήλ. Μέσα από το Mars Leadership Experience απέκτησα πολύτιμη εμπειρία σε διάφορα τμήματα και ήρθα σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και επαγγελματίες από ένα εύρος χωρών. Ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία!».

Αντίστοιχα, η Χριστίνα Κουφοπούλου, Strategic Revenue Management Accelerator για την Ανατολική Μεσόγειο, που βρίσκεται στο πρώτο έτος μετέφερε τη δική της εμπειρία προσθέτοντας: «Σε έναν μόλις χρόνο είχα την ευκαιρία να αναλάβω σημαντικές ευθύνες και projects που με βοήθησαν να αναπτύξω επιχειρησιακές και ηγετικές δεξιότητες. Είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για απόφοιτους που θέλουν να ζήσουν εμπειρίες σε διαφορετικές χώρες και τμήματα και να εξελιχθούν μέσα σε μια κορυφαία εταιρεία όπως η Mars».

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τις 29 Μαρτίου, μέσα από τη σελίδα https://mars.ambertrack.co.uk/graduates2019/login.aspx?cookieCheck=true