ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ​

    Από: Startup Team
 • Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής: 17/10/2019 00:00
 • Διεύθυνση Διεξαγωγής: Μυλωνά 8, Αθήνα 113 63, Ελλάδα
 • Διοργανωτής:
  Flow-Wellness & Training
 • Περισσότερες Πληροφορίες:
  Πατήστε εδώ
 • Κόστος:

  €400
 • Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:

  Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Σε αυτή την εκπαίδευση μαθαίνουμε τις κλινικές ιδιότητες των φαρμακευτικών φυτών, αναλύοντάς τα ανά σύστημα (αναπνευστικό, πεπτικό κτλ).
Επίσης, εξετάζουμε προσεγγίσεις διαφόρων πολιτισμών στα βότανα σε ποικίλες ιστορικές περιόδους, καθώς και την βιοχημική και ενεργειακή – θερμοδυναμική δράση των φυτών, τόσο βάσει δοκιμασμένων στο χρόνο παραδόσεων, όσο και βάσει ιατρικών μελετών. Το μάθημα καλύπτει και τα βασικά στοχεία της ανατομίας και φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού. 

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Μυλωνά 8, Αθήνα 113 63, Ελλάδα

Διοργανωτής

Flow-Wellness & Training
Το Flow έχει πολυετή παράδοση στην εκπαίδευση στις εναλλακτικές θεραπείες, την φυτοθεραπεία και την μάλαξη. Δίνουμε έμφαση στην ποιοτική εκπαίδευση σε ολιγομελή τμήματα, ώστε να υπάρχει επαρκής επίβλεψη. Έχουμε τμήματα τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους (π.χ. φυσιοθεραπευτές, καθηγητές σωματικής αγωγής κτλ.). Οι τιμές μας είναι προσιτές. 

Είμαστε στο Αττικό Άλσος, σε ένα ήρεμο σημείο, όπου ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα. Ο χώρος επίσης προσφέρει εναλλακτικές θεραπείες, καθώς και μικρά τμήματα γιόγκα και pilates. Υπεύθυνη του χώρου είναι η Ελευθερία Μαντζώρου. Παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας προτού περάσετε από τον χώρο μας.

Βρείτε μας και στα Social Media:

Facebook: www.facebook.com/elefteria.flow?ref=hl
YouTube: youtube.com/user/elefteriafire
Twitter:  @FlowAthens