Σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων

    Από: Startup Team
  • Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής: 25/09/2019 18:00
  • Διεύθυνση Διεξαγωγής:
  • Διοργανωτής:
    Μικρό Πολυτεχνείο
  • Περισσότερες Πληροφορίες:
    Πατήστε εδώ
  • Κόστος:


  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:

Το Σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων "Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία" οδηγεί στην εξοικείωση με την φωτογραφική μηχανή και την τεχνική, εισαγωγή στο λεξιλόγιο της φωτογραφικής τέχνης, και απόκτηση γνώσεων πάνω στην αισθητική του μέσου.

Εισηγητής: Γιάννης Βουλγαράκης

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Διοργανωτής

Μικρό Πολυτεχνείο
Κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί από το 2002 με μεγάλη απήχηση στο κοινό το “Μικρό Πολυτεχνείο“. Ένας Πολυχώρος Σεμιναρίων Τέχνης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει, χωρίς να έχουν αναγκαστικά προηγούμενη εμπειρία.

Περισσότερα από 100 σεμινάρια διοργανώνονται κάθε χρόνο σε όλο το φάσμα των τεχνών με αναγνωρισμένους και χαρισματικούς δασκάλους και με πρωτότυπες μεθόδους διδασκαλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση των έργων των σπουδαστών, μέσα από εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις και παραγωγές.

Η Γραμματεία του Μικρού Πολυτεχνείου βρίσκεται στο Θησείο, πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι του ΗΣΑΠ όπου στεγάζονται ο πολυχώρος Pocket Stage (αίθουσα Ερρίκος Μπελιές) καθώς και το Pocket Radio, ενώ στην ταράτσα με θέα την Ακρόπολη πραγματοποιούνται events και συναυλίες.

Κάθε καλοκαίρι το Μικρό Πολυτεχνείο ταξιδεύει με το “Μικρό Πολυτεχνείο Εν Πλω” και διοργανώνει εκδρομές για τα μέλη του, με εκπαιδευτικό καλλιτεχνικό χαρακτήρα σε κυκλαδίτικους προορισμούς.

Η Κοινότητα του Μικρού Πολυτεχνείου, αποτελεί ένα από τα πιο ζωηρά κύτταρα καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Αθήνα ενώ ένας μεγάλος αριθμός συνεργαζομένων επιχειρήσεων στο ευρύτερο φάσμα της τέχνης και της ψυχαγωγίας παρέχει στα μέλη της Κοινότητας ατέλειες και ειδικές τιμές (με την χρήση του Πάσου του ΜΠ)