Σπονδυλοθεραπεία

    Από: Startup Team
 • Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής: 30/10/2019 17:00
 • Διεύθυνση Διεξαγωγής: Μυλωνά 8, Αθήνα 113 63, Ελλάδα
 • Διοργανωτής:
  Flow-Wellness & Training
 • Περισσότερες Πληροφορίες:
  Πατήστε εδώ
 • Κόστος:

  €450
 • Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:

Η σπονδυλοθεραπεία (γνωστή και ως spineworks) αφορά στον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την σπονδυλική στήλη και τη λεκάνη. Ουσιαστικά, είναι ένα σύνολο στοχευμένων τεχνικών κινητοποίησης, που είναι ασφαλείς για τον εναλλακτικό θεραπευτή.

To μάθημα συνιστάται ιδιαίτερα για φυσιοθεραπευτές, καθηγητές yoga και pilates, και εναλλακτικούς θεραπευτές (ιδίως για όσους εξασκούν την μάλαξη, το Thai Massage και το Shiatsu). 

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Μυλωνά 8, Αθήνα 113 63, Ελλάδα

Διοργανωτής

Flow-Wellness & Training
Το Flow έχει πολυετή παράδοση στην εκπαίδευση στις εναλλακτικές θεραπείες, την φυτοθεραπεία και την μάλαξη. Δίνουμε έμφαση στην ποιοτική εκπαίδευση σε ολιγομελή τμήματα, ώστε να υπάρχει επαρκής επίβλεψη. Έχουμε τμήματα τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους (π.χ. φυσιοθεραπευτές, καθηγητές σωματικής αγωγής κτλ.). Οι τιμές μας είναι προσιτές. 

Είμαστε στο Αττικό Άλσος, σε ένα ήρεμο σημείο, όπου ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα. Ο χώρος επίσης προσφέρει εναλλακτικές θεραπείες, καθώς και μικρά τμήματα γιόγκα και pilates. Υπεύθυνη του χώρου είναι η Ελευθερία Μαντζώρου. Παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας προτού περάσετε από τον χώρο μας.

Βρείτε μας και στα Social Media:

Facebook: www.facebook.com/elefteria.flow?ref=hl
YouTube: youtube.com/user/elefteriafire
Twitter:  @FlowAthens