Η έξυπνη χρήση του internet marketing σήμερα

    Από: Startup Team
  • Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής: 23/10/2019 15:30
  • Διεύθυνση Διεξαγωγής:
  • Διοργανωτής:
    AMT Consultants
  • Περισσότερες Πληροφορίες:
    Πατήστε εδώ
  • Κόστος:

    €80
  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:

    Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Στην εποχή μας υπάρχει ανεπτυγμένη πληροφόρηση γύρω από το χώρο του internet marketing και του digital γενικότερα. Συνεχώς εμφανίζονται νέες τεχνικές, εργαλεία και αυθεντίες στο χώρο αυτό που εισάγουν νέες μεθόδους ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Τι ταιριάζει όμως στη δική σου επιχείρηση; Ποιο εργαλείο είναι το κατάλληλο για το είδος της επιχείρησής σου και για να πετύχεις τα αποτελέσματα που θες με το λιγότερο δυνατό κόστος;

 

AMT Consultants διοργανώνει ένα πρακτικό και άμεσα εφαρμόσιμο σεμινάριο με στόχο την ομαλή ενσωμάτωση της εταιρείας σας στη νέα εποχή του internet marketing, και τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση της δύναμης των εργαλείων αυτού.

 

Απευθύνεται σε: Eπιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους ή το τμήμα τους μέσω του internet marketing δυναμικά με το μικρότερο κόστος

 

Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε τις επιλογές εργαλείων προώθησης και διαφήμισης στο διαδίκτυο που έχει στη διάθεσή της μια επιχείρηση.  Συγκεκριμένα θα αναλύσουμε τη χρήση των εξής εργαλείων:

 

  • Διαφήμιση μέσω Google Ads (κειμένου, εικόνας, video)
  • Email Marketing – Γιατί χαρακτηρίζεται ακόμη μέχρι σήμερα ο «βασιλιάς των πωλήσεων». Πώς πρέπει να το χρησιμοποιώ;
  • SEO – Πώς πρέπει να δομηθεί ώστε το site να έχει υψηλή αξιολόγηση από τη Google
  • Διαφήμιση σε Facebook / Instagram – Ο σωστός τρόπος για να δομήσεις μία πολύ επιτυχημένη διαφήμιση

 

Για τα παραπάνω εργαλεία θα εξετάσουμε:

 

  • Τις δυνατότητες στόχευσης (πως επιλέγουμε το κοινό που θα δει την διαφήμισή μας)
  • Τα κόστη – πώς πρέπει να διαμορφώνονται
  • Τις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε το κάθε εργαλείο (για νέο προϊόν, για γνωστό προϊόν, για πωλήσεις, για αναγνωρισιμότητα, κ.α.)

 

Εισηγητής: Αρσένης Πασχόπουλος

Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινά το 1996.  Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Social Media Marketing”, 2010, εκδόσεις Κλειδάριθμος και «Ηλεκτρονικό Εμπόριο» (3η έκδοση 2007,εκδόσεις Κλειδάριθμος).
Έχει εργαστεί στα τμήματα marketing των εταιρειών Shell, Johnson&Johnson, Fiat, Boston University, Όμιλος Δ. Αγγελόπουλου,Γενική Χημικών Προϊόντων.Από τους πρώτους (1996) που δημιούργησαν σεμινάρια Ηλεκτρονικού Εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διεξήγαγε κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικού εμπορίου για την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.  Για 4 χρόνια υπεύθυνος προώθησης και εκπαίδευσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας). Έχει 15ετή διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικά κολέγια στην Αθήνα και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ΕΣΕΕ, Καριέρα, κ.α.)Απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University. Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στο blog της Just Online στα startup.grsocialmedialife.gr,Marketing Week και epixeiro.gr.

 

 

Κόστος Σεμιναρίου: 120 ευρώ + ΦΠΑ

Κόστος Early Booking μέχρι 16/10: 80 ευρώ+ΦΠΑ

ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ 50 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Διοργανωτής

AMT Consultants
Η ΑΜΤ (Advanced Management Technology) είναι μια boutique εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων η οποία παρέχει λύσεις για επιχειρηματίες και στελέχη.

Από το 2004 δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα ανακαλύπτοντας και εφαρμόζοντας τις πιο αποτελεσματικές φιλοσοφίες Management που χρησιμοποιούνται σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η πρόκλησή μας είναι να παράγουμε αποτελέσματα εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν πετυχαίνοντας έτσι και το όραμα μας.

Επιλέγουμε τους πελάτες μας τόσο προσεκτικά όσο μας επιλέγουν και εκείνοι και θεωρούμε την κάθε μας συνεργασία πολύτιμη. Ακολουθούμε πολύ ακριβείς διαδικασίες, σχεδιασμένες για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, της κάθε επιχείρησης και ακολουθούμε πολιτική αυστηρής εμπιστευτικότητας καθώς αναγνωρίζουμε ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις χτίζονται πάνω σε εμπιστοσύνη και απτά αποτελέσματα.