Σεμινάριο ασφάλειας τροφίμων ΕΦΕΤ

    Από: Startup Team
  • Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής: 30/10/2019 17:00
  • Διεύθυνση Διεξαγωγής: Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 66, Θεσσαλονίκη 546 42, Ελλάδα
  • Διοργανωτής:
    Infolab Enterprise Training
  • Περισσότερες Πληροφορίες:
    Πατήστε εδώ
  • Κόστος:

    €80
  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με το κόστος:

    Σε ποιους απευθύνεται

    Το σεμινάριο απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων και έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με τον χειρισμό των τροφίμων, βάσει της ΥΑ 14708/ ΦΕΚ 1616/8/17/08/2007.

    Σκοπός του σεμιναρίου

    Το σεμινάριο αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή των τροφίμων.

    Περιεχόμενο σεμιναρίου

    Το σεμινάριο καλύπτει θέματα όπως:

    Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
    Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
    Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
    Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
    Εργασιακό περιβάλλον
    Πρακτικές καθαρισμού  
    Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
    Νομοθεσία Υγιεινής Τροφίμων

    Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΦΕΤ

    Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν. Ο τόπος και ο χρόνος των εξετάσεων καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων γίνεται από επιτροπές του ΕΦΕΤ.

     

Πού και Πότε

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες και θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της INFOLAB Θεσσαλονίκη, Αλ. Παπαναστασίου 66 :

30 & 31 Όκτωβρίου 2019 (Τετάρτη & Πέμπτη 17:00-21:15 ) 

Κόστος εκπαίδευσης & Πιστοποίησης

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 50 € και περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης & coffee breaks και το κόστος εξετάσεων ΕΦΕΤ 30€.

Πληροφορίες:

Φιλοκώστα Ειρήνη

ifilok@infolab.gr

2310914191

Διεύθυνση Διεξαγωγής

Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 66, Θεσσαλονίκη 546 42, Ελλάδα

Διοργανωτής

Infolab Enterprise Training
H INFOLAB, διαθέτοντας 11 συνολικά αίθουσες πιστοποιημένες από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια προσφέροντας υψηλού επιπέδου κατάρτιση σε ιδιώτες και στελέχη επιχειρήσεων.

Πεδίο δραστηριοποίησης της INFOLAB είναι η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού σε θέματα Πληροφορικής και Επιχειρησιακών δεξιοτήτων καθώς και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (consulting).

Το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο ιδρύθηκε το 1995 από πεπειραμένα στελέχη πληροφορικής και έκτοτε τα στελέχη του έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε εκατοντάδες εταιρίες σε ολόκληρη την Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερες από 120.000 ώρες εκπαίδευσης.

Η εταιρεία έχει συνάψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με κορυφαίες εταιρείες όπως η Microsoft, PeopleCert, Cisco, ACTA, Vue, Prometric, Certiport , Measure Up κα.

Σήμερα μετά από 20 χρόνια λειτουργίας, η INFOLAB υλοποιεί :

ανοιχτά εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες, στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,
κλειστά ενδοεπιχειρησιακά τμήματα στο χώρο του πελάτη εντός και εκτός Ελλάδος.
εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα (e-learning).
εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της κλασσικής εκπαίδευσης με εισηγητή στην αίθουσα, με την ευελιξία της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης (Blended learning).

σε θέματα IT, Βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης, Συστημάτων Ποιότητας, Ασφάλειας τροφίμων, Διαχείρισης έργων, Πράσινης ενέργειας, Οργάνωσης γραμματείας, Ξένων γλωσσών κ.α.

Όραμα και αποστολή

Όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτες στο χώρο της εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων ανθρωπίνου δυναμικού αναπτύσσοντας συνεχώς εξειδικευμένα, ποιοτικά και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην αύξηση της παραγωγικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Πιστοποίηση της INFOLAB από τη Microsoft

Η INFOLAB είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Microsoft από το 1996 στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε προϊόντα Microsoft αλλά και συνεργάτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Όλοι οι εισηγητές  μας είναι πιστοποιημένοι εισηγητές  (MCTs, MMIs) αλλά και κάτοχοι πιστοποιήσεων στα προϊόντα που διδάσκουν, όπως MOS, MCTS, MCITP, MCPD, MCP, MVP κ.α. 

Πιστοποίηση της INFOLAB από τη Cisco

Η INFOLAB είναι επίσημη Ακαδημία Cisco από το 2009 και προσφέρει τα προγράμματα CCNA και CCNA Security με το ευέλικτο πρόγραμμα της ακαδημίας αλλά και σε ταχύρυθμα σεμινάρια.

Πιστοποίηση της INFOLAB από την PEOPLECERT

H INFOLAB είναι επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ITIL προσφέροντας μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων σεμιναρίων.

Πιστοποίηση της INFOLAB από την ECDL

Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων επιχειρησιακών δεξιοτήτων City&Guilds (εξυπηρέτησης πελατών, διοίκησης επιχειρήσεων κ.α.) και δεξιοτήτων Πληροφορικής.

Πιστοποίηση της INFOLAB από την ACTA

Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων βασικών και προχωρημένων δεξιοτήτων πληροφορικής και επιχειρησιακών δεξιοτήτων.

Πιστοποίηση της INFOLAB από την Infotest

Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων πληροφορικής : MOS (Microsoft Office Specialist), IC3, Adobe (Dreamweaver, Flash και Photoshop),CompTIA

Επίσημο εξεταστικό κέντρο Prometric

Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία εξετάσεων πιστοποίησης γνωστών οργανισμών και εταιρειών όπως η Adobe, Citrix, CompTIA, EC-Council, Eriscon, EXIN, HP, Linux, Microsoft, NOKIA, PMI, SUN, Suse, Symantec, κ.α.

Επίσημο εξεταστικό κέντρο Pearson Vue

Προσφέροντας μεγάλη ποικοιλία εξετάσεων πιστοποίησης γνωστών οργανισμών και εταιρειών όπως η ACSM, Adobe, Cisco Systems, Citrix, CompTIA, EC-Council, EXIN, GMAT, Institute of Internal Auditors, Linux,

Knowledge Advisors: MTM Evaluation System

Συμμετέχοντας στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Metrics That Matter  (MTM) δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αξιολογήσουν όλους τους συντελεστές εκπαίδευσης όπως: Εισηγητές, Περιεχόμενο εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικό υλικό, Προσωπικό κέντρου , Εγκαταστάσεις κ.τ.λ.

Πιστοποιημένα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών από την Medic First Aid

Η INFOLAB είναι πιστοποιημένος φορέας από την Medic First Aid στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών.