Η Lancom φιλοξενεί τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια RIPE NCC στη Θεσσαλονίκη

    Από: Startup Team

Η Lancom συνεχίζοντας την παράδοση της συνεργασίας της με το RIPE NCC, φιλοξενεί τα εκπαιδευτικά μαθήματα του οργανισμού για μηχανικούς δικτύων από το 2014 και ανακοινώνει τη διεξαγωγή των σεμιναρίων για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνουν δύο εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου: το RIPE Database Training Course και το BGP Security Training Course.

Η Lancom ως μέλος του RIPE NCC από το 2009, συνεργάζεται ενεργά με τον οργανισμό, ο οποίος ως μοναδική Regional Internet Registry (RIR) στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία, παρέχει διευθύνσεις IP. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και της σταθερής προσήλωσής της στην εξειδίκευση και την προώθηση της τεχνογνωσίας στον τομέα των δικτύων, η Lancom φιλοξενεί τα εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης που απευθύνονται σε επαγγελματίες δικτύων, όπου οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πλήρως την RIPE Database και τα στοιχεία ασφάλειας του πρωτοκόλλου BGP routing, ενώ η εκπαίδευση θα
εναλλάσσει πρακτικές δραστηριότητες και θεωρία βοηθώντας τους συμμετέχοντες να ενισχύσουν την ασφάλεια των δικτύων τους. Η Lancom αναγνωρίζει τη σημασία της υποστήριξης των Ελλήνων μηχανικών δικτύων και προάγει την ενίσχυση της τεχνογνωσίας στον τομέα.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν, αποκλειστικά για τα μέλη του RIPE NCC και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ επαγγελματιών του κλάδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα σεμινάρια εκπαίδευσης στην επίσημη ιστοσελίδα του RIPE NCC: learning.ripe.net/w/upcoming/. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.