Θέσεις Εργασίας | Advertising & Promotion Manager στην ΑΒ Βασιλόπουλος

    Από: Startup Team

Εταιρικό Προφίλ

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 223 Σούπερ-μάρκετ, 13 Cash & Carry, 59 franchise καταστήματα και περισσότερους από 10.800 εργαζόμενους. Είναι μέλος του Ομίλου Delhaize, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία με περισσότερα από 3.200 καταστήματα και 150.000 εργαζομένους

Περιγραφή Θέσης

Ο/Η Advertising and Promotions Manager, στο πλαίσιο του ρόλου του/της, θα:

Σχεδιάζει, αναπτύσσει και προτείνει προς υλοποίηση το πλάνο διαφημιστικών ενεργειών, έχοντας σαν στόχο την δημιουργία εικόνας της εταιρίας σύμφωνα με την στρατηγική της, αλλά και την δημιουργία προωθητικών πλάνων και ιδεών.
Συμμετέχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ποικίλων προωθητικών ενεργειών (διαφημιστικά έντυπα, δώρα, εκδηλώσεις) νέων και ανακαινισμένων καταστημάτων καθώς και των εταιρικών καρτών (AB VISA, AB+, AB Bonus).
Συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρίες, με σκοπό τη δημιουργία των κατάλληλων διαφημιστικών ενεργειών (έντυπων ή μη) σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Ενημερώνει τη διαφημιστική εταιρία για το κεντρικό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας, όπως αυτό έχει αποφασιστεί από το Marketing Committee, και συμμετέχει στην τελική επιλογή του διαφημιστικού spot.
Συνεργάζεται με το operation, digital και loyalty marketing, προκειμένου να διασφαλίσει την συνέπεια του κεντρικού διαφημιστικού μηνύματος σε όλα τα μέσα πέραν του ATL. 
Συμμετέχει στον καθορισμό της ύλης και στην καταχώρηση των διαφημίσεων των περιοδικών εκδόσεων της εταιρίας (AB Magazine, Nutrilife).

Προφίλ Υποψηφίου

Τουλάχιστον 8 χρόνια εμπειρίας σε τμήμα Marketing ιδανικά σε ρόλο Senior / Group Brand Management
Πτυχίο σε Marketing, Επικοινωνία & Διαφήμιση, Διοίκηση Επιχειρήσεων
Μεταπτυχιακό σε αντίστοιχο κλάδο επιθυμητό
Eμπειρία σε παραγωγή επικοινωνιακών concept και διαφημιστικών για τηλεόραση, έντυπο και digital
Άριστη γνώση MS Office
Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
Αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες
Στρατηγική σκέψη και καινοτομία
Ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών projects κάτω από πίεση χρόνου
Οργάνωση και συνέπεια
Ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας
Άριστες επικοινωνιακές προφορικές και γραπτές δεξιότητες

Αποδοχές

Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά βιογραφικό σημείωμα στο www.abcareers.gr σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «AD-PRM».

Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Απασχόλησης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81
Ταχυδρομικός Κώδικας: 153 10
Πόλη: Γέρακας Αττικής

Όλα τα βιογραφικά θα θεωρηθούν εμπιστευτικά.