Εταιρία προσφέρει 100.000 δολάρια για να αφήσεις την τωρινή δουλειά σου και να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο

    Από: Startup Team

Εδώ υπάρχει μια θέση εργασίας που όλοι θα θέλανε να κάνουν αίτηση: Η εταιρία βιώσιμης μόδας Prana ανακοίνωσε ένα νέο της concept που ονομάζεται once-in-a-lifetime “Day Job to Dream Job”.  Ουσιαστικά, θέλει ένα άτομο που θα αφήσει άμεσα την τωρινή δουλειά του και θα λάβει 100.000 δολάρια ως ετήσιο μισθό, κάνοντας ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Και όμως είναι αλήθεια.

Αυτό όμως που πρέπει να αναλογιστείς είναι: Είσαι έτοιμος και πρόθυμος να παραιτηθείς από τη δουλειά σου και να ταξιδέψεις λαμβάνοντας νέες εμπειρίες?

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για αυτή τη θέση εργασίας μέχρι 16 Σεπτεμβρίου. Αυτός που θα κερδίσει τη μάχη μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση αυτή θα πάρει 100.000 δολάρια και θα ξεκινήσει να ταξιδεύει ώστε να μεταδώσει τη φιλοσοφία της “ένδυσης για θετική αλλαγή” της εταιρίας, ώστε να πραγματοποιηθεί η βιώσιμη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο γίνεται η μόδα.

Στην αίτησή σου, πρέπει να συμπεριλάβεις ένα 3λεπτο βίντεο που θα εξηγείς τους λόγους που θα ήθελες να κερδίσεις αυτή τη θέση. Οι κριτές θα επιλέξουν το νικητή με βάση “την τόλμη, το πάθος και την καινοτομία”.

Για την αίτηση αυτή χρειάζεται να είσαι 21 και άνω και νόμιμος κάτοχος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νικητής θα κερδίσει 100.000 δολάρια, κατανεμημένο σε τριμηνιαίες πληρωμές ύψους 25.000 δολαρίων η καθεμία. Για όλες τις λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: prana.com/dreamjob