Αρθρογράφοι

Sharing is Caring:
Θοδωρής

Θοδωρής Παπαχριστοδούλου

Θοδωρής Παπαχριστοδούλου

Είμαι ο Θοδωρής Παπαχριστοδούλου. Τοξότης στο ζώδιο αλλά και στη ζωή. Πάντα θέλω να έχω κάποιο στόχο στη ζωή μου και να τον πετυχαίνω.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα με τις αξίες που με γαλούχησαν οι γονείας μου, άνθρωποι της πάλης για το καθημερινό.

Έμαθα πολλά δίπλα στον πατέρα μου ο οποίος είναι μηχανοτεχνίτης και έμαθα να είμαι ευφευρετικός και μεθοδικός.

Σπούδασα Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1996 εργάζομαι σε άλλο τομέα άσχετο με αυτό που σπούδασα.

Ασχολήθηκα αρχικά στις πωλήσεις αυτοκινήτων και τα τελευταία 14 χρόνια είμαι στο κομμάτι του after sales οχημάτων.

Η ενασχόληση μου αυτή μου έδειξε το πάθος που έκριβα μέσα μου και είχε να κάνει με το κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Ένα κομμάτι που συνεχώς θέλει προσπάθεια, μεράκι, θάρεος και πολύ υπομονή. Επικέντρωση στο αποτέλεσμα και συνεχώς να βάζεις στόχους που παράλληλα θα αποτελούν και ένα στοίχημα με τοη ευατό σου, στο κατά πόσο θα μπορέσεις να τους πετύχεις.

Η καθημερινή μου επαφή με πελάτες αλλά και άλλους επιχειρηματίες με έχουν βοηθήσει να αναπτύξω μεθόδους διατήρησης και επέκτασης του πελατολογίου, αλλά να αναμόρφωση της επιχείρησης και ταύτησής της με τις τάσεις της αγοράς.

Μέσα από όλο αυτό προσπαθώ να ταυτίσω το όνομα μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες του πελάτη μου. Όλο αυτό θα πρέπει αρχικά να βασίζεται στην απόλυτη πίστη σε αυτό που κάνεις. Το να προσποιείσαι απέναντι στον πελάτη κάποια στιγμή θα του δείξει ότι είσαι χαμαιλέοντας, και θα πάψεις να είσαι μέσα στις επιλογές του, πράγμα που καμία υγιής επιχείρηση δεν θέλει μα γευτεί.

Στόχος μου είναι να καταλάβουν οι πάντες ότι δίνω αξία στα χρήματά τους, και στην εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να καταγράφεις τους στόχους κάθε έργου που αναλαμβάνεις, να καταστρώνεις της στρατηγικής που θα ακολουθηθείς, να προσδιορίζεις με ακρίβεια ποιο αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές, να επιλέγεις και να αξιοποιείς τις κατάλληλες, απλές, ευέλικτες και καινοτόμες μεθόδους.

Κάθε πελάτης/έργο, είναι μια καινούρια αρχή. Μια πρόκληση!

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις παραμέτρους που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα. Παραμετροποιώντας τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε να συνθέτουμε εκείνες τις λύσεις, που θα επιφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Κρατάμε τον επαγγελματισμό, την προσήλωση, τον ζήλο και το πάθος για το αντικείμενο των εργασιών μας, ως κινητήριο δύναμη.

Πιστεύουμε, υιοθετούμε και τηρούμε στο ακέραιο όλους τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας. Οι πληροφορίες που έρχονται σε γνώση μας, οι ιδέες, το επιχειρηματικό περιεχόμενο, διασφαλίζονται απόλυτα και τυγχάνουν πλήρους σεβασμού και εμπιστευτικότητος!

Δεν μπορείς να προσφέρεις ποιότητα, αν δεν έχεις ποιότητα!
Η οργάνωση, ακεραιότητα και μεθοδικότητα στις ενέργειες και δράσεις, είναι ο μοναδικός τρόπος να εμπνεύσουμε και παρακινήσουμε τους πελάτες μας!

Γνωρίζουμε ότι, η αξία είναι κάτι που περιλαμβάνεται και σπανίως φαίνεται!
Εργαζόμαστε σκληρά στην κατεύθυνση, οι υπηρεσίες μας να προσφέρουν πραγματικό περιεχόμενο και ουσιαστικές λύσεις.
Κάθε επένδυση πελάτη μας, οφείλει να έχει ανταποδοτικότητα!

Εργαζόμαστε αξιοποιώντας πολύπλοκες διαδικασίες, τρόπους και μεθόδους, αρκεί πάντα το αποτέλεσμά μας να είναι “απλό”, ευέλικτο και αποτελεσματικό.
Πολύπλοκες λύσεις, που αναδεικνύουν τις “δυνατότητες” εκείνων που τις σχεδίασαν, αλλά παραμένουν στα ράφια ανεφάρμοστες, αποτελούν τα παραδείγματα που αποφεύγουμε!

Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δεν μπορεί παρά να είναι μόνο επαγγελματικές.
Κάθε επιχείρηση επιθυμεί να έχει κοντά της και να εμπιστεύεται τους καλύτερους.

πρέπει να έχουμε την ικανότητα, με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο που θα αναλάβουμε, προσθέτοντας πραγματική αξία και ανταποκρινόμενοι τα μέγιστα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας!

Πρέπει να σεβόμαστε απόλυτα την περιουσία του πελάτη μας. Κάθε υλικό, ιδέα, επιχειρηματική πατέντα, στρατηγική, επιδίωξη, μέθοδος, εταιρικό μυστικό, προσωπικό ή επιχειρηματικό δεδομένο είναι απόλυτα προστατευμένο.


Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η πολυπλοκότητα είναι μόνο για επίδειξη και όχι για ουσία. Θέλουμε οι λύσεις που προτείνουμε, να εφαρμόζονται και να φέρνουν αποτέλεσμα.
Πρέπει να είμαστε επιμελείς και επικαιροποιούμε συνέχεια τις γνώσεις μας και να ανταλλάσσουμε πολύ συχνά εμπειρίες (experience exchange) τόσο μεταξύ μας, όσο και στους οίκους που εκπροσωπούμε!
Ο πελάτης μας, θα πρέπει να γνωρίζει από την αρχή της συνεργασίας μας, με μετρήσιμο τρόπο, την ανταπόδοση της επένδυσης στη συνεργασία μας. Με αυτό τον τρόπο, ορίζουμε την επιτυχία!

Δεν υπάρχει δύσκολη οικονομική περίοδος. Κάθε αγαθό έχει τον αγοραστή του. Κάθε υπηρεσία υπάρχει για να προσφέρεται και να αγοράζεται. Η κρίση δεν σταμάτησε την επιθυμία.

Τέλος πρέπει να ξέρουμε ότι απέναντι στον άνεμο έχουμε δύο επιλογές.

Ή να χτίσουμε τοίχο ή ανεμόμυλο.

Όλες οι Αναρτήσεις:


CareerCarbon

Expert advice to help you achieve your career goals.
18-01-2019 - 01:28
δείτε περισσότερα

SMBX

Be the bank. Buy small business bonds, earn interest.
18-01-2019 - 01:28
δείτε περισσότερα

The Mighty Niche Name Generator

A new tool to find your audience.
17-01-2019 - 19:10
δείτε περισσότερα

Square Card

Access your money as soon as you make a sale
17-01-2019 - 17:49
δείτε περισσότερα

Adhunt

Connecting makers & marketers
17-01-2019 - 12:38
δείτε περισσότερα

Lyrix

Find millions of music lyrics and save them offline
17-01-2019 - 11:56
δείτε περισσότερα

Product Tactics

An eBook for Modern Product Management Teams
17-01-2019 - 11:42
δείτε περισσότερα

Passepartout VPN

An user-friendly OpenVPN® client for iPhone
17-01-2019 - 11:00
δείτε περισσότερα

Svrf API

Augmented Reality Face Filters as an API
17-01-2019 - 10:52
δείτε περισσότερα

Pruvo

Automatically get the lowest hotel price even after booking
17-01-2019 - 10:33
δείτε περισσότερα