3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

    Από: Startup Team

Είσαι μαθήτρια/τής ή εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεσαι για την επιχειρηματικότητα και την αειφορία; Κάνε αίτηση έως 31 Μαρτίου στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη!
Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενεργοποιήσει μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, θέτοντας την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής τους.

 

Για μία νέα γενιά επιχειρηματιών

Για μία νέα γενιά επιχειρηματιών με υπευθυνότητα, η δράση των οποίων θα είναι προσανατολισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη και θα συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στη διατήρηση ενός βιώσιμου πλανήτη. Ο διαγωνισμός είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ψηφιακά υπογεγραμμένος με αριθμό πρωτ. 136788/2022 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ).

Σε μια τοπική και παγκόσμια οικονομία, με ζητούμενο τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να λάβουμε υπ’ όψιν μας, ότι η ανάπτυξη πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις δικές του ανάγκες, θα πρέπει δηλαδή να είναι αειφόρος.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε το «3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη».

Οι αιτήσεις του 3ου κύκλου συνεχίζονται!

 

Ο Διαγωνισμός

  • Μαθητές/Μαθήτριες Γυμνασίων & Λυκείων.
  • Ομάδες με υποχρεωτικό συντονισμό από καθηγητή/τρια.
  • Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.
  • Υποστήριξη συμμετεχόντων μέσω τηλεδιάσκεψης/webinar.

Χρονοδιάγραμμα

4 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου: Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής επιχειρηματικής ιδέας3 Απριλίου – 25 Απριλίου: Αξιολόγηση & ανακοίνωση των επιχειρηματικών προτάσεων που προκρίθηκαν στην τελική φάση

Αρχές Μαΐου: Τελικός διαγωνισμός και βραβεύσεις.

Μάθε περισσότερα εδώ