Οι 10 καλύτερες Data Science Startups για να δουλέψεις το 2020

    Από: Startup Team

Big Data. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο τα «Μεγάλα Δεδομένα» απασχολούν τις συζητήσεις καθώς κυριαρχούν στη ζωή μας με όλους τους τρόπους: από τον παγκόσμιο ιστό, τα κοινωνικά δίκτυα και την παρουσία μας σε αυτά, στην επιστημονική έρευνα, κ.ά, ενώ ο όγκος των δεδομένων που παράγονται καθημερινά αυξάνει όλο και περισσότερο.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο, λοιπόν, είναι το γεγονός ότι η ζήτηση για Data Scientists βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των εταιρειών και των οργανισμών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι γνωρίζουμε, όμως, για την εν λόγω ειδικότητα και γιατί αξίζει κανείς να επενδύσει σε σχετικές σπουδές; Η Επιστήμη Δεδομένων, γνωστή και ως Data Science, αποτελεί σήμερα ένα κορυφαίο πεδίο σε ό,τι αφορά στον τομέα της Τεχνολογίας. Το επάγγελμα του Data Scientist έχει τεράστιες προοπτικές εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως σε μία εποχή κατά την οποία η ζήτηση για ειδικούς στην Επιστήμη Δεδομένων είναι αυξημένη παγκοσμίως. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να πάνε την καριέρα τους ένα βήμα παραπέρα, σίγουρα αξίζει να στραφούν στην Επιστήμη Δεδομένων.

Παραπάνω θα δεις τις 10 καλύτερες startups για να δουλέψεις το 2020.