Πώς ο ιδρυτής της επιτυχημένης Startup TouchCare βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά

    Από: Μαρία Χανιώτη

Σε αυτό το βίντεο, ο επιχειρηματίας-συνεργάτης Jason Saltzman μιλάει με τον Rob LaHayne, τον ιδρυτή της TouchCare, η οποία επικεντρώνεται στο να βοηθάει τους υπαλλήλους να κατανοούν καλύτερα τα σίγουρα πλάνα τους. Ο LaHayne περιγράφει την TouchCare σαν μια υγιής επιχείρηση.

Ο LaHayne επισημαίνει ότι έμαθε γρήγορα ότι ως «εγκέφαλος» της επιχείρησης όταν πρέπει να διακόψει τη λειτουργία σε κάποια εγχειρήματα. Όσο δύσκολο και αν είναι, είναι μέρος των αρμοδιοτήτων ενός επιχειρηματία. Ακόμα συζητά κάποιες από τις δυσκολίες που σχετίζονται με την εξάλειψη κάποιων κακών ηθοποιών στην επιχείρησή του, ενώ ύστερα καταρρέει η ανάγκη για να απευθύνονται τα προβλήματα νωρίς, χωρίς να τους επιτρέπει να ζυμωθούν με τον καιρό.

Ο LaHayne αγχώνεται που οι επιχειρηματίες πρέπει να παίρνουν χρόνο για να οργανώσουν και να διαχωρίσουν τη δουλειά με την προσωπική τους ζωή. Ο LaHayne είναι ένας πατέρας, και αυτός μαζί με τη σύζυγό του, πάντα βάζουν σε προτεραιότητα το παιδί τους όταν υπάρχει ανάγκη, ανεξαρτήτως συνθηκών.