Bookeat.gr – Μαραγκάκης Μιχάλης

    Από: Startup Team

Χαίρετε! Ονομάζομαι Μαραγκάκης Μιχάλης  και διαμένω στα Χανιά της Κρήτης. Σπουδάζοντας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών αλλά και στα πλαίσια του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης, συμμετείχα σε ελλληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, κυρίως πάνω σε τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής. Μετά τη στρατιωτική θητεία, εργάστηκα σε εταιρείες ανάπτυξης web λογισμικού. Πλέον, είμαι εξωτερικός συνεργάτης σε έργα του Πολυτεχνείου Κρήτης, του ΤΕΙ Κρήτης, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου καθώς και ιδιωτικών εταιρειών.

Bookeat.gr, μη ντρέπεσαι, συστήσου στους αναγνώστες και στις αναγνώστριες!

Bookeat.gr - Μαραγκάκης Μιχάλης

Είμαι το αποτέλεσμα της, προ διετίας, συνάντησης 2 συναδέλφων και φίλων, του Μαραγκάκη Μιχάλη και του Γλαμπεδάκη Ιωάννη. Στόχοι μου είναι:

  • Η εγγυημένη Κράτηση για Χρήστες Διαδικτύου και Χώρους Εστίασης χωρίς αστερίσκους και με δυνατότητα ακύρωσής της από τη μεριά του Χρήστη,

  • Η κατάργηση της μονόδρομης επικοινωνίας Χώρου Εστίασης – Χρήστη Διαδικτύου, δίνοντας τη δυνατότητα στο Χρήστη να κάνει την κράτησή του στο Χώρο Εστίασης της επιλογής του,

  • Να δώσω όλες τις πληροφορίες για το Χώρο Εστίασης που θα είναι ωφέλιμες για το Χρήστη,

  • να αποτελέσω τον παράγοντα προώθησης των Χώρων Εστίασης και σε άλλους ιστότοπους του Διαδικτύου που σχετίζονται με την Εστίαση και τον Τουρισμό.

 

Τι υπηρεσίες προσφέρεις για να τα επιτύχεις όλα αυτά; Come on, come on talk to us!

Οι υπηρεσίες που προσφέρω είναι:

  • Φόρμα Κράτησης στη σελίδα του Χώρου Εστίασης εντός του bookeat.gr,

  • Φόρμα Κράτησης εντός της σελίδας του Χώρου Εστίασης στο Facebook,

  • Παρουσίαση, συνοδευόμενη από Φόρμα Κράτησης, του Χώρου Εστίασης μέσω της, προσαρμοσμένης για κινητές συσκευές (tablets, smartphones) mobile version του bookeat,

  • Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων, Προσφορών, Εκδηλώσεων ώστε ο επαγγελματίας του Χώρου Εστίασης να διαχειρίζεται αυτόνομα, εύκολα, γρήγορα τις Κρατήσεις του και όχι μόνο,

  • Πλήρης και δωρεάν παρουσίαση του Χώρου Εστίασης που περιλαμβάνει το μενού, τις υπηρεσίες, τα προσφερόμενα γεύματα, τις προσφερόμενες κουζίνες, τους τρόπους πληρωμής, τις ομιλούσες γλώσσες καθώς και την πρόσβαση στο Χώρο.

Που διαφέρεις, bookeat?

Μου αρέσει που προσφέρω την «Αντίστροφη Διαδικασία Κράτησης». Κατά τη διαδικασία αυτή, δίνω τη δυνατότητα στο Χρήστη του bookeat.gr να περιγράψει το αίτημά του για μια Κράτηση, όπως ακριβώς την επιθυμεί. Οι Χώροι Εστίασης λαμβάνουν το αίτημα και διεκδικούν την Κράτηση, καταθέτοντας προσφορές! Ο Χρήστης δεν έχει παρά να επιλέξει αυτή που επιθυμεί!

Επίσης, η πλήρης Υποστήριξη προς τους Επαγγελματίες και τους Πελάτες τους που κάνουν τις κρατήσεις μέσω του bookeat.gr, είναι στόχος διαφοροποίησης ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα non-show φαινόμενα αλλά και τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα για αναζήτηση πληροφοριών, παρεχόμενων υπηρεσιών και εν τέλει διαθεσιμότητας.

Σε ποιους απευθύνεσαι;

Bookeat.gr - Μαραγκάκης Μιχάλης

Απεύθυνομαι, από τη μία, σε όλους όσους θέλουν να κάνουν την Κράτησηή τους, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν! Από την άλλη, απεύθυνομαι σε:

  • Εστιατόρια,

  • Tαβέρνες – Ψαροταβέρνες,

  • Wine Bar Restaurants,

  • Μεζεδοπωλεία,

  • Music Bar Restaurants,

που επιθυμούν να λαμβάνουν Κρατήσεις για το Χώρο τους, συμπληρωματικά της δωρεάν και πλήρους Παρουσίασης του Χώρου τους στο bookeat.

 

Mιχάλη, γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Το κίνητρο για μία νέα ιδέα και τη σταδιακή ανάπτυξη αυτής προήλθε κυρίως μέσα από την ωρίμανση της σκέψης του «τώρα θέλω και μπορώ». Μία σκέψη, της οποίας τα θεμέλια είναι το «ψήσιμο» στο αντικείμενο εργασίας, ο επαγγελματισμός, η ατέρμονη διαδικασία της πολύτιμης ανάδρασης και η διαχείριση του χρόνου σε συνδυασμό με την εκπόνηση των καθημερινών tasks.

Ιστορικά, το να είναι η αφετηρία του οποιουδήποτε εγχειρήματος, μοναχική ή ολιγομελής, είναι σύνηθες στο χώρο των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Το στοίχημα είναι η συνέχεια να μην είναι ανάλογη αλλά το μοναχικό ή ολιγομελές σχήμα να ενδυναμωθεί μέσω συνεργασιών με στόχο τη δημιουργία μεγαλύτερων σχημάτων.

Το bookeat αναζητά αυτές τις συνεργασίες, κάνοντας την πρόβλεψη ότι οδηγούμαστε σταδιακά σε προσφορά ενοποιημένων υπηρεσιών κυρίως στον Τουρισμό, οι οποίες θα ξεκινούν από το booking αεροπορικού εισιτηρίου, ξενοδοχείου και θα επεκτείνεται στις Κρατήσεις σε Χώρους Εστίασης, σε εκδρομές, σε εισιτήρια μουσείων ή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Με απλά λόγια, προβλέπουμε ότι, από τη στιγμή που θα απομακρυνόμαστε από το κατώφλι του σπιτιού μας μέχρι τη στιγμή που θα επανερχόμαστε σε αυτό, θα γνωρίζουμε a-priori που θα πάμε και τι θα κάνουμε στον τόπο προς τον οποίο θα ταξιδεύουμε.

Mιχάλη, τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

«Ο μόνος όρος στον αγώνα για δημιουργία είναι η πίστη στην κλίση σου. Η ετοιμότητα να υπηρετήσεις και η άρνηση να συμβιβαστείς» (Ταρκόφσκυ).

Bookeat, δώσε μας το στίγμα σου:

Bookeat.gr - Μαραγκάκης Μιχάλης

Website: www.bookeat.gr

Facebook: www.facebook.com/bookeat.gr

Twitter: twitter.com/BookeatGr

Linkedin: gr.linkedin.com/pub/michael-maragakis/36/aa4/2b1