Συνέντευξη στο Startup.gr: AIVAL, Τόλης Αιβαλής.

    Από: Startup Team

1) Τόλη αν και οι περισσότεροι σε γνωρίζουμε πες μας λίγα λόγια για εσένα

Συνέντευξη στο Startup.gr: AIVAL, Τόλης Αιβαλής.

Είμαι σύμβουλος στρατηγικής για την AIVAL.COM και ενίοτε είμαι εκπαιδευτής στελεχών. Αυτή είναι η εργασία μου. Αυτό που πιθανώς δεν είναι γνωστό είναι πως προσπαθώ να ‘συνδέω τις τελείες’ σε ότι κάνω. Έτσι παράλληλα με την εργασία μου, προσπαθώ να δημιουργώ πράγματα που βοηθούν τους άλλους να πάνε ένα βήμα παρακάτω στην δουλειά τους, προσπαθώ να βοηθώ επαγγελματίες να παράγουν αξία, επιδιώκω να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να ανταλλάσσουμε εργαλεία και γνώση για να αναπτυχθούμε. Στα πλαίσια αυτά για παράδειγμα δημιούργησα το Startup Nation για startups και entrepreneurs αλλά και το Digital & Social Media Nation Group για επαγγελματίες στον χώρο των social media.

2) Τι είναι το Digital & Social Media Nation Group?

Συνέντευξη στο Startup.gr: AIVAL, Τόλης Αιβαλής.

Είναι ένα group που ανταλλάσσουμε απόψεις, μελέτες και νέα για θέματα digital & social media marketing στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε στελέχη, φοιτητές ή επαγγελματίες για digital & social media. Συγκεκριμένα κάνουμε posts για:

1. Θέσεις εργασίας

2. Case studies, best practices, tips, how-to

3. Εργαλεία & platforms

4. Νέα της αγοράς μας

5. Events, courses, seminars

3) Πως ξεκίνησε το Group και ποιος ο Σκοπός του?

Ξεκίνησε από έναν φοιτητή μου σε ένα σεμινάριο social media με σκοπό να ανταλλάσσουμε θέματα που αφορούσαν το σεμινάριο και να δικτυωθούμε οι παλιοί με τους νέους φοιτητές. Κατόπιν όμως μεγάλωσε και ήρθαν μέσα νέα άτομα και επαγγελματίες, όπως και πολλά digital agencies. Από τότε έχει γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο. Μάλιστα κατά καιρούς συναντιόμαστε και γνωριζόμαστε και  μεταξύ μας.

4) Μπορεί ο καθένας να γίνει μέλος?

ΝΑΙ. Οποιοσδήποτε ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο είτε είναι freelancer είτε στέλεχος σε οποιαδήποτε θέση και εταιρία. Αρκεί να μιλά Ελληνικά γιατί όλα αφορούν την εγχώρια αγορά.

 

5) Τι συζητάτε στο Group αυτό και τι να περιμένει κάποιος που είναι μέλος?

Συνέντευξη στο Startup.gr: AIVAL, Τόλης Αιβαλής.

Συζητάμε τα πάντα για το digital & social media marketing. Πώς κάνουμε τι, ποιες έτοιμες λύσεις υπάρχουν, πώς γίνεται κάτι καλύτερα και ποια λάθη να αποφεύγουμε, θέσεις εργασίας, προβλήματα με πληρωμές και εισπράξεις. Με λίγα λόγια οτιδήποτε. Ta περισσότερα posts για παράδειγμα τους τελευταίους μήνες εστιάζουν σε

  • Θέσεις εργασίας
  • How-to άρθρα
  • Τρόπους να χρεώνουμε, εισπράττουμε για την δουλειά μας
  • Προβλήματα και λύσεις

Αν κάποιος μπει στο group σίγουρα θα βρει αρκετές θέσεις εργασίας, θα μάθει περισσότερα για την δουλειά του, θα βρει τρόπους να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες.