Συνέντευξη στο Startup.gr: Γιώργος Νικηφόρος, ByRaki flavor!

    Από: Startup Team

Το ByRaki flavor είναι μία σειρά αλκοολούχων ποτών με βάση το Ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι, την Κρητική Ρακή – Τσικουδιά. Επιλέγοντας γεύσεις, από την Ελληνική ύπαιθρο, τις προσθέσαμε με την μέθοδο του εμπλουτισμού στην Τσικουδιά. Το ByRaki flavor έχει διαφορετικές επιλογές σε αλκοόλ, σε τρόπους σερβιρίσματος καθώς και σε τρόπους που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, όπως στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Η πιστοποίηση από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σε μια από τις κατηγορίες των προϊόντων, μας δίνει την δυνατότητα του μονοπωλίου στην Ελλάδα.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μόνος/η σου?

Συνέντευξη στο Startup.gr: Γιώργος Νικηφόρος, ByRaki flavor!

Οι γνώσεις στην διοίκηση επιχειρήσεων, στα οικονομικά και η τεχνογνωσία για το προϊόν ήταν επαρκείς για να πραγματοποιήσω τα πρώτα βήματα. Στην πορεία η προσπάθειά μου πλαισιώθηκε από μια ομάδα εξωτερικών συνεργατών.

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

Συνέντευξη στο Startup.gr: Γιώργος Νικηφόρος, ByRaki flavor!

To ByRaki flavor απευθύνετε σε καταναλωτές εντός και εκτός Ελλάδος. Ξεκινώντας από την προσωπική απόλαυση σε οικιακό επίπεδο και στην συνέχεια σε επαγγελματικό από Bartender, Chef και Pastry Chef. Παράλληλα μέσα από το site www.byraki.gr προσφέρουμε πληροφορίες για το απόσταγμα και τα αλκοολούχα ποτά. Πραγματοποιούμε σεμινάρια και άλλε ενημερωτικές εκδηλώσεις για υπεύθυνη κατανάλωση και όχι μόνο.

Τι δυσκολίες συνάντησες και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις

Η οικονομική ύφεση της Ελλάδας ήταν εμπόδιο στην άμεση ανάπτυξη της επιχείρησης και παράλληλα η δυσπιστία των καταναλωτών να δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν. Τα προβλήματα αυτά δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν την ανάπτυξη, καθώς με σωστούς χειρισμούς προσπαθούμε να βρίσκουμε γρήγορα δυναμικές λύσεις.

Τι συμβουλές δίνεις στους νέους επιχειρήματίες out there

Να σηκώσει το δικό του προσωπικό ΜΠΑΪΡΑΚΙ, να καινοτομήσει και να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος. Ανταγωνιστής μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός…

Βρείτε τους:

Website:
www.byraki.gr