Ένα σύγχρονο ιδιωτικό ΚΕΠ που παρέχει υπηρεσίες εξ αποστάσεως

    Από: Startup Team

Αν πριν λίγα χρόνια, μάθαινες πως θα είχες δυνατότητα να σου παρέχονται όλες οι υπηρεσίες εξ αποστάσεως, σίγουρα θα σε περνούσαν για τρελό. Σήμερα όμως, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Και μία καινοτόμα υπηρεσία έρχεται να αναδείξει το πόσο εύκολα εξαλείφονται οι αποστάσεις. Ο λόγος για την ParadiseGcode e-kep που παρέχει υπηρεσίες εξ αποστάσεως σε επιχειρήσεις και πολίτες και προσφέρει Ενημέρωση Πολιτών. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε αποκλειστικά στο Startup.gr και μας ενημέρωσε γι’ αυτήν την προσπάθεια.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος σας;

Δεν υπάρχει σίγουρα κάποιος λόγος, πιστεύω ότι μέχρι να γίνει κάτι μεγάλο πρέπει να παλέψεις μόνος, για να μπορέσεις να χτίσεις γερά θεμέλια,  και να δώσεις κάτι έτοιμο και αξιόπιστο. Αν διαβάζεις μόνος μπορείς να καταφέρεις πολλά μέχρι που θα προσφέρεις γνώση, Αν δουλεύεις επίσης το ίδιο πιστεύω, γιατί χτίζεις κάτι και το αναπτύσσεις μέχρι να το μεγαλώσεις και να βάλεις περισσότερα άτομα. Ναι τότε έχεις καταφέρει τους στόχους σου, ώστε να μπορείς να αναδείξεις την επαγγελματική ιδέα και την ευκαιρία αυτή. Οπότε δουλεύω μόνος για να αναπτύξω αυτό που κάνω περισσότερο.

Πείτε μας λίγα λόγια για την υπηρεσία σας ; (τι είναι, τι προσφέρει)

Στην εικόνα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος ParadiseGcode e-kep

ParadiseGcode e-kep  Ίδρυσα μια εταιρεία ένα ιδιωτικό ΚΕΠ, για να υπάρχει μια υπηρεσία καινοτόμα που θα μπορεί να αναδείξει μια Νέα Τεχνολογία γύρω από την γραφειοκρατία, την αναμονή Υπηρεσιών, και να ενεργήσει υπέρ στην τεχνολογία, σήμερα σας παρουσιάζουμε το μοναδικό e-kep.

Οι υπηρεσίες  που Παρέχει & προσφέρει είναι σε Πολίτες και Επιχειρήσεις, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες & γραφικά, Συνεργαζόμαστε με Πάροχο Ενέργειας και αλλάζουμε πάροχο σε πολίτες και επιχειρήσεις, έχουμε υπηρεσία για Αναπτυξιακά και επαγγελματικά προγράμματα επιχειρήσεων,  Διοικητικές υπηρεσίες (ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ) , επίσης με εξουσιοδότηση παρέχουμε πιστοποιητικά, και λογιστικές υπηρεσίες. Είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό ΚΕΠ που παρέχουμε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, σε επιχειρήσεις και πολίτες, και προσφέρει Ενημέρωση Πολιτών, είναι το e-kep της Καβάλας.

Ποια ήταν η κυριότερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε;

Είμαι μια Νέα εταιρεία στην Ελλάδα, σίγουρα ήταν το Οικονομικό η Δυσκολία μου, όμως με σκληρή δουλειά και υπομονή, το κατάφερα.

Πείτε μας 1-2 ελληνικά (ή μη) επιχειρηματικά μοντέλα που θαυμάζετε και γιατί;

θαυμάζω το Airbnb γιατί επιτρέπει κάποιον χρήστη, που θέλει να πάει στο εξωτερικό ή διακοπές να κερδίζει κάποιο έσοδο, φυσικά εταιρείες όπως το ebay και το shopify που σου επιτρέπουν, να πουλήσεις ή ακόμη και να συνεργαστείς ενεργά με της πωλήσεις παγκοσμίως, το Facebook ads την υπηρεσία διαφημίσεων του Facebook, όλες αυτές της θαυμάζω, έτσι σύνδεσα  της υπηρεσίες, και δημιούργησα μια Ιδέα το e-kep, που θα μπορεί κάποιος να εξουσιοδοτεί για μια διαδικασία γραφειοκρατική, ή να παρέχει υπηρεσίες εξ αποστάσεως.

Πως βλέπετε την επιχείρησή σας σε 1 χρόνο από τώρα;

Εξάπλωση, είναι για εμένα όνειρο  Θέλω να γίνει, το έχω ως κύριο στόχο το franchise στην χώρα, δίνω πρόταση σε κάθε Νέο επιχειρηματία ή ακόμη και υφιστάμενο, με μικρό ποσό επένδυσης να συνεργαστεί μαζί μου ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες κι άλλο, και να παρέχουμε σιγά σιγά, σε κάθε σημείο στην χώρα υπηρεσίες, και ναι να είμαστε το Νέο τεχνολογικά ιδιωτικό ΚΕΠ, και που θα ενημερώνει και που θα εξυπηρετεί. Έχω ξεκινήσει κάποιες ομιλίες ήδη είμαι στον σχεδιασμό για κάτι Νέο που είμαι σίγουρος, ότι σε έναν χρόνο από σήμερα θα είναι πραγματικά κάτι πολύ καλό, και πως πραγματικά θα είναι ο λόγος, ελαχιστοποίησης της γραφειοκρατίας. Είναι μια Νέα τεχνολογία, και σε λίγο καιρό θα μπορεί κάποιος να έχει και την εφαρμογή για κινητά, που στόχο έχει την άμεση ενημέρωση αλλά και εξυπηρέτηση, κάτι που σήμερα δεν γίνετε.

Το 2020 έχω στόχο να μην είναι μόνο στην Καβάλα όμως, και άλλες περιοχές.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there;

Μην φοβηθεί, ας πάρει το ρίσκο αν δεν ρισκάρει, δεν ξέρει αν θα πετύχει, να προχωρήσει και να κάνει το όνειρο πραγματικό, είναι δικό του μπορεί να το καλλιεργεί, και να το αναπτύσσει περισσότερο, πιστεύω σε Δυνατότητες και στην Νεανική Επιχειρηματικότητα.

Ρίσκαρε, κάνε τα όνειρα σου πραγματικά.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη

Ονομάζομαι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, είμαι 24 ετών, είμαι προγραμματιστής εφαρμογών / Κατασκευαστής Ιστοσελίδων με σπουδές από το Cambridge της Αγγλίας. Από μικρή ηλικία ήθελα να ασχολούμαι με την τεχνολογία, και μέσα από αυτή να εξελίσσομαι και εγώ. Ναι για πάντα θα μαθαίνω και θα λαμβάνω εμπειρία, αυτό για εμένα ήταν ένας στόχος  και είναι στόχος, να λαμβάνω μια εμπειρία για να έχω ένα δυνατό βιογραφικό όμως σίγουρα αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Μετά από κάποια χρόνια που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον Κώδικα, έφτασα στα 24 χρόνια μου, και Δημιούργησα μια υπηρεσία για Επιχειρήσεις και πολίτες, που μπορεί να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία, και να ενεργήσει υπέρ των πολιτών, χωρίς αναμονές και πολλές άλλες διαδικασίες.

Ακολουθήστε τον στο Facebook: Σελίδα e-kep facebook