@mycelebgr To Ηλεκτρονικό αυτόγραφο του 21ου αιώνα (Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Γκαβέλας)

    Από: Startup Team

Ο Κωνσταντίνος Γκαβέλας Ο ΜR MYCELEBGR είναι ο άνθρωπος που Δημιούργησε το πρώτο ηλεκρονικό αυτόγραφο στην Ελλάδα.

Είναι το νέο trend των social media. Tο νέο ηλεκτρονικό αυτόγραφο του 21 αιώνα όπως συνηθήζει να λεει ο Κωνσταντίνος Γκαβέλας @gavelask instagram founder and ceo @mycelebgr

Πες μας λίγα λόγια για εσένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα με μια καλλιτεχνική φύση. Σε ηλικία 15 χρονών έκανα τις πρώτες μου ραδιοφωνικές εκπομπές. Η πρώτη μου  επαγγελματική επαφή με τον χώρο της μουσικής ήρθε σε ηλικία 21 ετών, όταν και ξεκίνησα να γράφω τραγούδια για γνωστούς καλλιτέχνες. Τη μουσική πορεία ακολούθησε μια άλλη αγάπη, αυτή της τηλεόρασης, όπου και έχω προχωρήσει στη δημιουργία πολλών τηλεοπτικών παραγωγών σε πολλά διαφορετικά είδη, όπου ασχολούμαι μέχρι και σήμερα.

Πριν λίγα  χρόνια μπήκα στο κόσμο των εφαρμογών. Ασχολήθηκα και επένδυσα δικά μου χρήματα σε μια αλλη εφαρμογή,την οποία μάλιστα  είχαμε καταφέρει να βραβευτεί απο το ίδρυμα Παπαστράτος. Αυτό μου έφερε πάρα πολύ γνώση σε πολλά επίπεδα για την δημιουργία και την υλοποίηση μια ιδέας, ήταν ένα τεράστιο σχολείο. Λένε οτι αν δεν πάθεις δεν αποτύχεις, δεν θα μάθεις. Αυτό επίσης μου έμαθε οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όλα φανερώνονται στο σωστό timing.

Μέχρι σήμερα έχω ταξιδέψει σε περισσότερες από 50 χώρες . Τα ταξίδια για μένα είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα, η καλύτερη από όλες τις επενδύσεις.

Ποια η ιστορία της ιδέας?

Το @mycelebgr  ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου πριν 10 χρονια περίπου, όμως τότε το video στα social media δεν ήταν «βασιλιάς» και έτσι την άφησα και προχώρησα σε μια άλλη εφαρμογή που είχε κύριο γνώρισμα τον ήχο και την ονομάσαμε  ‘’doobbear’’. Πήρα πολλά μαθήματα απο αυτή την ιδεα, δαπανώντας χρόνο και χρήμα. Έπειτα απο 3 χρόνια τo 2020 μου ξαναμπήκε  το μικρόβιο των εφαρμογών στην πρώτη καραντίνα βλέποντας ένα live στο instagram και συγκεκριμένα με τον justin bieber στην Αμερική, όπου έβαζε κόσμο στο live του για να συνομιλήσει μαζι τους, είδα αυτην την ανάγκη, που είχε ο κόσμος αλλά και οι καλλιτέχνες, αυτήν την αλληλεπίδραση που απότομα και ξαφνικά λόγω covid, κόπηκε η σύνδεση, η επαφή και ήρθε η αποξένωση.

Μέσα σε 2 λεπτά μου ήρθε όλο ολο το business plan, πήγα στον υπολογιστή, και για 3 ημέρες έψαχνα το domain γράφοντας και σβήνοντας πάνω απο 150 ονόματα μεχρι που ηρθε το @Mycelebgr που αντιπροσώπευει το DNA της εταιρείας. Ήξερα ακριβώς τα επόμενα βήματα. Φτιάξαμε στα γρήγορα ένα απλό λογισμικό για να μπορεί ένας χρήστης να παραγγείλει ένα βίντεο. Αυτό που έλειπε έπειτα ήταν ένας καλλιτέχνης! Πρώτη και καλύτερη η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, που μας στηρίζει απο την πρώτη στιγμή, ήταν εκείνη που δέχτηκε να είναι το πρώτο μας μέλος, το γούρι μας στο mycelebgr, με πάνω απο 250κ φολοουερ στο instagram. Aκολούθησε η φίλη μου ‘Ελενα Κρεμλίδου-Mariposa και κείνη με 300Κ  ακόλουθους, ο εξαιρετικός ράπερ Υποχθόνιος, η Κάτια Ταραμπάνκο απο το GNTM. Eίχαμε 4 διαφορετικές προσωπικότητες στην πλατφόρμα μας. Ανεβάσαμε μια απλή σελίδα και την επόμενη ημέρα ανοίγοντας τo email του mycelebgr, Είδαμε το πρώτο αίτημα για βίντεο! Μπορεί και να μας άκουσε όλη η γειτονιά! Η χαρά μας ήταν τεράστια! Από την πρώτη κιόλας μέρα είχαμε τα πρώτα βίντεο. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Αυτή τη στιγμή η ζήτηση για βίντεο είναι τεράστια, ανανεώνουμε καθημερινά την λίστα των καλλιτεχνών μας, υπάρχει ήδη μια αναμονή 2 μηνών για μια νέα είσοδος καλλιτέχνη και σχεδιάζουμε το μέλλον ακούγοντας πάντα το κοινό μας !

Λίγα λόγια για το myCelebgr

Το MyCeleb ειναι το ηλεκτρονικό αυτόγραφο του 21 αιώνα, είναι ένας τρόπος διασκέδασης οπου συνδέονται οι διάσημοι με τους fans, μέσω βίντεο. Οι διασημότητες καταγράφουν ενα βίντεο μέσα απο το κινητό τους μετά από παραγγελία του χρήστη, κάνοντας πραγματικότητα την ευχή και την επιθυμία του (πχ: ευχές για χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, συγχαρητήρια για κάποιο σημαντικό γεγονός της ζωής τους,  μπορεί να είναι ένα  μήνυμα αισιοδοξίας, μια φάρσα, ένα τραγούδι αφιερωμένο από την φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη , έχουμε αιτήματα απο χρήστες  που ζητάνε από τους  αγαπημένους καλλιτέχνες να κάνουν εκείνοι προτάσεις γάμου ως προς το άτομο που επιθυμουν. Οι καλλιτέχνες του @MyCelebgr ανήκουν απο παντού. Μέσα στο mycelebgr υπάρχει μια τεράστια γκάμα που κάθε μέρα μεγαλώνει απο: διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, raper, YouTuber, Instagramers, TikTokers, Influencers ,Bloggers ,Reality Stars, μοντέλα από GNTM  ,παίκτες από το Survivor ,Bachelor ,BigBrother  ,MasterChef  ,Κωμικοί,Παρουσιαστές,Αθλητές. 

Πως δουλεύει? Πως μπορεί κάποιος να κάνει μια παραγγελία video?

Ο χρήστης συμπληρώνει μια φόρμα με τα στοιχεία του: όνομα, επίθετο, email,και το θέμα του μηνυματος πχ: Γενεθλια

Σε ενα μικρό κείμενο με 80 χαρακτήρες το πολύ, γίνεται όσο καλύτερα η περιγραφή του μηνύματος. Επιλεγει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη που θέλει να λάβει απο εκείνον σε βίντεο την αφιέρωση που έχει γράψει στην φόρμα.  Εκεί  υπάρχει και μια αναγραφόμενη τιμή που ορίζει η διασημότητα και με το που γίνει η πληρωμή το βίντεο απο 1-5 ημέρες στέλνεται στο email του χρήστη που έκανε την παραγγελία. Ο celebrity δεν αναφέρει στο βίντεο προσωπικά δεδομένα, (όπως επίθετα κ.ο.κ). Αιτήματα με απρεπές και προσβλητικό περιεχόμενο, απορρίπτονται αυτόματα ,και το σημαντικότερο είναι πως  η ιδέα του mycelebgr  εχει φιλανρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος  με των εσόδων από όλα τα βίντεο πηγαίνουν σε φιλανρωπικό σκοπό .

Το βίντεο γίνεται να μην δημοσιευτεί?

Στην φόρμα που δηλώνει ο χρήστης υπάρχει αυτό το πεδίο που αν μας το δηλώσει ο χρήστης τότε το βίντεο πηγαίνει αποκλειστικά στο χρήστη. Σπάνια όμως βλέπουμε να γίνεται αυτό, παρά μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όταν τα μηνύματα είναι πολύ προσωπικά και περιέχουν ευαίσθητο περιεχόμενο η κάποιες συμβουλές από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες .

Τα πιο πολλά αιτήματα ειναι fun και δώρο έκπληξης φίλων προς τρίτους όπου όλοι , με το που τους έρθει το βίντεο στο email τους μοιράζονται αυτήν τη χαρά με τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας αυτό το βίντεο κάνοντας TAG to mycelebgr και τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη σχολιάζοντας με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια, πράγμα που μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα την μέρα.

Θα δούμε και παίκτες από reality? (master chef, survivor, GNTM, big brother?)

Ήδη υπάρχουν παίχτες  απο τα παραπάνω reality και καθημεριμενά προστίθονται και άλλοι . Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχει μια αναμονή 2 μηνών για ενα καινούριο μέλος να εισέλθει στο @mycelebgr. Βάση συσκέψεων αποφαζίσουμε ποιος θα μπει, εννοείται πως τους θέλουμε ‘ολους γι αυτό όποιος θεωρεί πως θέλει να είναι στην πλατοφόρμα μας μπορεί να μας στείλει ενα email στο mycelebgr@gmail.com ,και μεις θα επικοινωνήσουμε μαζί του. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα-ένα όλα τα μέλη προσωπικά γιατι δίνουν πολύ μεγάλη χαρά στο κόσμο κάνοντας βίντεο τις επιθυμίες των χρηστών μας καθώς  επίσης πράττοντας και κοινωνικό έργο μέσα απο την δημοφιλία τους

Ποια τα επόμενα βήματα του myCeleb.gr? Να περιμένουμε “εκπλήξεις”?

Τα νέα επόμενα βήματα ειναι παρά πολλά. ‘Αμεσα θα παρουσιάσουμε το official site μας με όλα μας τα μέλη. Στόχος μας είναι ο αριθμός να ξεπερνάει τους 100 καλλιτέχνες που ήδη έχουμε στην λίστα μας και είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην παλτοφόρμα μας. Φυσικά ειναι πάρα πολλά αυτά που γίνονται για να τα αποτυπώσω στο χαρτί.Αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε ειναι, οτι νέες αφίξεις  διασήμων καλλιτεχνών απο Ελλάδα αλλα και απο εξωτερικό ερχονται στο mycelebgr  σύντομα καθώς και σχεδιάζουμε, με την λήξη της κατάστασης που ζούμε με τον ιο, να γίνουν διάφορα event και meetup με τους αγαπημένους μας  καλλιτέχνες. Έχουμε πολλά σχέδια και μεγάλο όραμα, για αυτό σας ενθαρρύνω να ακολουθήσετε το @mycelebgr  στο instagram για να είσαστε πάντα πρώτοι και ενημερωμένοι για το τι ετοιμάζουμε ! Μαζί σας θα τη κάνουμε τη Νο1 πλατφόρμα διασκέδασης!